2018 Model Ford Mustang Özellikleri ve Fiyat Listesi

Ford’un en gösterişli modellerinden birisi olan Mustang, artık daha büyük. Aracın 2018 modelinde, spor bir araç için olmazsa olmazlardan olan aerodinamik yapıyı daha iyi sağlamak için hem arka hem de ön tarafın hacmi arttırıldı. Dış tasarımın dışında, sürüş deneyiminde de önemli yenilikler yapılmıştır. 12’’lik LCD ekranı, manyetik özelliğe sahip amortisör sistemi, adaptif hız kontrol sistemi ve daha pek çok gelişmiş teknoloji, Yeni Mustang içerisinde yer almaktadır.

Ford Mustang

Yüksek Güvenlik, Benzersiz Sürüş Keyfi

Yeni Mustang’lerde yer alan ve tamamen dijital olan LCD ekran üzerinde kişiselleştirme yapılabiliyor. Bu sayede sürücülerin aldıkları keyif daha üst seviyelere çıkarken aracın kontrolü, bu ekrandaki bilgiler sayesinde çok daha rahat sağlanıyor.

Ford Mustang

Teknolojinin son ürünlerinden birisi olarak kabul edilen MagneRide amortisörler sayesinde sürüş güvenliği üst seviyeye çıkarılmaktadır. Aracın hızı ve yol durumuna bağlı olarak manyetik süspansiyonlar kendisini saniyenin 1000’de 1’i (1/1000) gibi kısa bir sürede ayarlıyor. Bu ise güvenliğin yanı sıra benzersiz bir sürüş deneyimi yaşanmasına neden oluyor.

Ford tarafından üretilen araçların önemli bir kısmında yer alan EPAS, aracın hızına göre direksiyonun sertliğini değiştirmekte ve böylece manevra yeteneği arttırılmaktadır. Bunun yanı sıra acil durum asistanı, şerit takip sistemi, uyumlu hız kontrol teknolojisi ve yokuş kalkış desteği gibi sistemler sayesinde sürücülerin hem güvenlikleri hem de araçtan aldıkları keyfin arttırılması sağlanmaktadır.

Ford Mustang

Güç ve Konfor

Yeni Mustang’de modifiye edilerek daha yüksek performans vermesi sağlanan 5,0 L V8 motor yer almaktadır. Bu motor tarafından sağlanan gücün sesi, egzozlardan duyulmaktadır. Araçta bulunan LCD ekran üzerinden yapılacak olan ayarlama ile aktif valf egzoz seçimi yapılarak, farklı egzoz sesleri duyulabilmektedir. Sürücüler istemeleri halinde spor, normal, sessiz ve yarış modlarından istediklerini tercih edebilmektedir.

Sürücülere Yeni Mustang tarafından sağlanan yüksek konfor, adeta ellerinizi bırakın ve bu anın tadını çıkarın demektedir. Geniş iç hacim, rahat koltuklar, kullanışlı medya ve diğer unsurlar, insanların aracın içerisinde rahat etmesini ve mutlu olmasını sağlamaktadır. Daha kapılar açıldığında otomatik olarak yere yansıtılan Mustang logosu dahi, insanları keyiflendirmeye yetmektedir. Her şeyiyle beklentileri karşılayan bir araç olan Yeni Mustang, rakiplerinde bir adım öne çıkmaktadır.

Ford Mustang

Fiyat

Amerika’da en çok tercih edilen arabalardan biri olan Mustang’in Amerika pazarı başlangıç satış fiyatı 25.585 $ olarak belirlendi. Türkiye için satış fiyatını FordStore yetkili satıcıları ile görüşülüp öğrenebilirsiniz. Ford Mastang yalnızca Antalya, İstanbul ve Ankara ilindeki yetkili satıcıları tarafından satışa sunulmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir