2018 Toyota Yaris GRMN Özellikleri ve Fiyatı

Maksimum güvenlik ve maksimum performans seçenekleri ile satışa sunulan Toyota Yaris Grmn sürücülerin yol boyunca keyifle ve güvenle araç kullanmalarına olanak sunuyor. Toyota, güç ve yüksek performansı bir adım öteye taşıyarak sınıfının en iddialı araçları arasında yer alıyor. Performans odaklı otomobil tutkunları tarafından heyecanla beklenen 2018 Toyota Yaris yeni özellikleri ile büyük beğeni kazanmayı başardı.

Toyota Yaris GRMN

Özellikler

1.8 litrelik kompresörlü motoru ve 212 HP güç üretimi ile sınıfında dikkat çeken Yaris GRMN’nin maksimum hızı ise 230 km olup, yol boyunca güvenle sürüş deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Küçük çaplı direksiyon simidi Yaris’in kendine has tarzına uygun hale getirilmiş olup direksiyonun üst bölümünde yer alan kırmızıçizgi detayı spor görünüm kattığını görüyoruz. yüksek performans vermek üzere geliştirilen segmentinde eşsiz bir motoru ile yol boyunca aracın tüm kontrolünü tamamen sizde olduğunu hissedeceksiniz.

Toyota Yaris GRMN

Fiyat Seçenekleri

Günümüzün en önemli araba markaları arasında yer alan, Toyota birbirinden farklı model ve özelliklere sahip araç seçenekleri ile her zevke hitap eden araçları yüksek konfor ve güvenlik özellikleri ile satışa sunuyor. Fiyat seçeneklerine ve özelliklerine bakarak Yaris Grmn aracına ait fiyatların 80,600 TL den başlayıp, 128 000 TL ye kadar çıktığını görüyoruz.

Toyota Yaris GRMN

Fiyat Seçenekleri Modele Göre Değişiyor

Her türlü yol ve mevsim şartlarına karşı sürüş güvenliğini maksimum seviyede tutuna 2018 Toyota Yaris Grmn fiyat araştırması yaptığınızda farkı özelliklere göre fiyatların değiştiğini görebilirsiniz. Yaris 1.0 Life, Yaris 1.5 Fun Special, Yaris 1.5 Fun Special Multidrive S, Yaris 1.5 Style X-Trend Multidrive S ve Yaris 1.5 Style Multidrive S seçenekleri ile sürücülerin beğenisine sunulan araçta sizde maksimum performans ve sürüş deneyimini yaşamak isterseniz 80 binden başlayan fiyatlarla satışa sunulan tüm araçları inceleyerek dilediğinizi satın alabilirsiniz. Toyota, güç ve yüksek performansı bir adım öteye taşıyarak sınıfının en iddialı araçlarından biri olacak Toyota Yaris Grmn görücüye çıkardı. Sizde araba almak istediğinizde mutlaka Toyota Yaris Grmn özelliklerine ve fiyatlarına bakarak seçim yapmalısınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir