Skoda

2018 Model Skoda Rapid Teknik Özellikler ve Fiyat Listesi

2018 Skoda Rapid modeller oldukça sade ancak bir o kadar da elit bir tasarıma sahiptirler. Akıllı özellikler ve oldukça zengin bir donanımla harika bir kullanış olanağı sunuyor. Bu artı özellikleriyle birlikte fiyat performansıyla da kullanıcılara en yüksek oranda fayda sağlıyor. TSI ve TDI motorlarla sunulan Skoda Rapid daha yüksek performans ve daha az bir tüketimi bir araya getiriyor. Euro NCAP tarafından test edilen araç güvenliği beş yıldızla ödüllendirilmiş olarak karşımıza çıkıyor.

Özellik İnceleme

2018 Skoda Rapid modeller hem sürücüler hem de yolcular için hayatı oldukça kolaylaştıran bir donanıma sahiptirler. Kapılarda yer alan şişe tutucular, arka koltuklar arasında yer alan bardak tutucular, birden fazla saklama alanları gibi hayatı kolaylaştıran çözümler Skoda Rapid yeni modellerde başarılı bir şekilde yer alıyor. Araç bagajında yer alan eşya sabitleme ekipmanları, eşyalarınızın hareket etmelerini ve dağılmalarını engelliyor. Yakıt deposu kapağında yer alan buz kazıyıcısı gibi akla zor gelen detaylar Skoda Rapid modellerinin ne kadar özenle hazırlandığını gösteriyor. Rapid farları %33 daha yüksek bir aydınlatma gücü sağlıyor. Ayrıca üç kat daha uzun performanslarıyla da kullanıcısına harika olanaklar tanıyor. Sürücü yorgunluk tespiti gibi akıllı çözümleri aracı çok daha güvenli bir hale getiriyor.

Motor Gücü

Skoda Rapid, daha yüksek performansı çok daha düşük bir tüketimle ve emisyonlarla birleştiren özelliğe sahiptir. Araç modern TSI ve TDI motorlarla donatılmıştır. Green tec diye isimlendirilen teknik çözümler emisyonları ve tüketimi azaltır. Araç motorları hem çevreyi hem de sürüş keyfini korur özelliktedir. Üç benzinli, iki dizel motor seçenekleriyle sunulan Skoda Rapid 90 PS ile 125 PS arası güç üretir.

İç Mekân İnceleme

Skoda Rapid 2018 model araçlarda hayatı kolaylaştıran çözümler mevcuttur. Ön koltuk arkasında yer alan cepler, kapıdaki şişe tutucular, arka koltukların arasında yer alan bardak tutucular iç mekânı oldukça konforlu ve kullanışlı bir hale getiriyor. Ayrıcaaraç içinde yer alan pek çok saklama alanı da eşyaların toplanmasına ve böylelikle iç mekânın her daim ferah olmasına olanak sağlıyor.

Yakıt İnceleme

Skoda Rapid yeni model araçlar yüksek performansla beraber düşük bir yakıt tüketimi sağlıyor. Aracın gelişmiş motorları 90-125 PS arasında güç üretebiliyor ve buna karşılık sadece 4.0 ile 4.9 1/100 yakıt tüketimi sağlıyor.

Fiyat İnceleme

Harika bir sürüş keyfi ve yakıt tasarrufu sağlayan Skoda Rapid 2018 modeller rakiplerine oranla daha cazip fiyatlarla sürücülerinin karşısına çıkıyor.

Model Fiyat
1.0 TSI 95 PS DSG Style 139.900 TL
1.4 TDI CR 90 PS DSG Style 158.900 TL

Yorumlar

  • beş para etmez bi araba. octavia dan çok dha dar ve küçük üstelik çok yakıyor.