Ford

2019 Model Ford Tourneo Connect Özellikleri ve Fiyat Listesi

Tourneo Connect’te nereye bakarsanız bakın, içinde ve dışından cesur ve modern bir tarz göreceksiniz. Ford kinetik tasarıma göre aerodinamik olarak biçimlendirilmiş gövdesinden, konforlu ve donanımlı olmasının yanı sıra esnek ve pratik olacak şekilde tasarlanmış. Siz ve yolcularınız bu arabada vakit geçirirken güvenli ve keyifli bir sürüşün tadını çıkartacaksınız.

Torneo Connetc’in fabrika veri ölçülerine göre, Uzunluk 4418 mm, Yükseklik 1852 mm, Genişlik (Yan aynalar hariç) 1835 mm, Aks mesafesi 2662 mm, Yük bölümü yüksekliği 1245 mm, Yük bölümü hacmi 1029 L, Yakıt deposu hacmi 60 L. Ortalama yakıt tüketimi şehir içinde 5.4 Litre, Şehir dışında 4.4 Litre Ortalama 4.8Litre’dir.

Yeni Ford Connetct’in sürüşü güvenli bir hale getiren bir çok donanımları mevcuttur. Son zamanlarda ticari olarak da ve geniş ailelerin tercihi olarak da sıkça kullanılıyor. Elektronik Denge Kontrol Sistemi (ESP) aracınızın ilerlemesini sürekli olarak izler, seçtiğiniz seyir çizgisindeki (patinaj gibi) sapmaları algılar ve aracın yoldaki konumunu otomatik olarak düzeltir. Araç hakimiyetinizin korunmasına yardımcı olmak üzere geliştirilen sistem, ayrıca acil bir durumda durma mesafelerinin kısaltılmasına da yardımcı olur. Gelişmiş Çekiş Kontrol Sistem (TCS), tekerleklerin gereksiz patinaj yapmasını engeller ve ihtiyacınız olduğunda en iyi kavrama gücü, performans ve dengeyi sağlar. Sistem, aracınız hızlanır ya da yavaşlarken mümkün olan en iyi kavrama ve yol tutuş gücünü sağlamak amacıyla her tekerleğin gücünü sürekli olarak izler ve ayrı ayrı ayarlar. Lastik basıncının her zaman doğru düzeyde kalması önemlidir; doğru lastik basıncı yakıt tasarrufuna yardımcı olur, lastiklerinizi korur, güvenliğinizi sağlar. Bunun için sensörler her tekerleği ayrı ayrı izler, sorun olması durumunda sizi uyarır. Bu uyarı sayesinde aracınızı durdurup lastiklerinizi kontrol edebilir, gerektiğinde şişirir ya da değiştirebilirsiniz. Treyler Eğim Kontrolü (TSA) treylerin ‘gezinmesini’ veya savrulmasını algılar ve sorunun giderilmesine yardımcı olmak için yeni Tourneo Connect’in hızını düşürerek daha kontrollü çekiş sağlar. Sistem, motor torkunu azaltarak ve tekerleklerdeki fren basıncını kademe kademe artırarak aracı yavaşlatır. Acil Durum Fren Desteği (EBA), acil bir durumda aracınızın maksimum fren etkinliğine ulaşmasına yardımcı olur. Sistem, frene uyguladığınız gücü algılar ve gerekiyorsa bu gücü artırır.  Anti blokaj fren sistemi (ABS) ve elektronik fren gücü dağıtımı sistemi (EBD) daha kontrollü fren yapmanızı sağlar. Ford SYNC ve Acil Yardım: çağıracak durumda olmasanız bile yardım çağırabilirsini. SYNC sisteminin önemli ve hayat kurtarma potansiyeline sahip özelliklerinden biri Acil Yardım’dır. Beklenmedik bir kaza yaşanmasıyla birlikte hava yastığının açılması ya da yakıt pompasının devre dışı kalması durumunda bu teknoloji sizin için otomatik olarak Acil Yardım servisini arayabilir. İhtiyacınıza göre başlatılan aramayı durdurabilir ya da servisle görüşebilirsiniz. Konuşamayacak durumda olsanız bile sistem, GPS koordinatlarınız gibi yaşamsal önem taşıyan bilgileri servise iletecektir. Bu donanımlar sayesinde Ford Connetc şimdi artık daha güvenli ve daha teknolojik donanımlara sahip.

Dış donanımları sayesinde şık ve dinamik bir görüntü sağlıyor. Dış donanımlarının genel olarak listesi ise bu şekildedir. Metalik Boya(Opsiyonel), Çift Tarafta Arka Kayar Kapılar, Yukarı Açılan Bagaj Kapısı, Karartılmış Arka Cam, Siyah Renkli Kapı Tutamakları, Gövde Rengi Kapı Tutamakları, Gövde Rengi Ön Tampon, Gövde Rengi Arka Tampon, Siyah Yan Koruma Çıtaları, Gövde Rengi Yan Koruma Çıtaları, Isıtmalı Yan Aynalar, Gövde Rengi Otomatik Katlanan Yan Aynalar, Isıtmalı Ön Cam, Isıtmalı Silecek Suyu, Yağmur Sensörlü Cam Silecekleri, Halojen Farlar, Gündüz Yanan Farlar, Otomatik Uzun Far, Far Yükseklik Ayarı, Sis Farları, Otomatik Yanan Ön Farlar, Adaptif Sis Farları, Tavan Rayları, Panoramik Cam Tavan(Opsiyonel).

İç donanımlarında teknolojik bütün ürünlere sahip. Son zamanların en çok kullanılan ve tercih meselesi haline gelen 6′ dokunmatik ekran. 4 Yöne Ayarlanabilir Sürücü Koltuğu, 2 Yöne Ayarlanabilir Ön Yolcu Koltuğu, Sürücü Koltuğunda Bel Desteği, 60/40 Katlanabilen Arka Koltuklar, Kilitlenebilir Torpido Gözü, 2 Adet Bardak Tutacağı, Uçak Tipi Saklama Alanı, Koltuk Arkasında Sehpalar, Tavanın Arka Bölümünde Saklama Alanı, Sürücü Güneş, Gözlüğü Saklama Bölmesi, Elektrikli Açılan Arka Camlar, Tek Dokunuşla Açılan Ön Cam (Sürücü), Tek Dokunuşla, Açılıp Kapanan Ön Cam (Sürücü & Yolcu), Manuel Klima, Çift Bölgeli İklim Kontrollü Otomatik Klima, Yol Bilgisayarı, Ayarlanabilir Hız Sınırlandırma Özellikli Hız Kontrol Sistemi, CD & USB & Bluetooth & Radyo, SYNC, Türkçe Navigasyon, 4 Kollu Deri Direksiyon Simidi, Direksiyon Üzerinde Müzik Sistemi Kontrolleri, Derinlik ve Yükseklik Ayarlı Direksiyon Simidi, Torpido Aydınlatması ile iç donanımlarında sürüş esnasında kolaylık ve konfor sağlayan bir çok teknolojik ürünleri mevcuttur. Son zamanların trafik de çok sık rastlanan ve ailecek tercih edilebilecek bir geniş aile aracıdır.

Dizel Van Fiyat Listesi

Model Fiyat
Trend Kısa_1.5L TDCI 75PS 5 İleri Manuel 82.805 TL
Trend Uzun_1.5L TDCI 100PS 5 İleri Manuel 88.440 TL

Dizel Kombi Fiyat Listesi

Model Fiyat
Deluxe Kısa_1.5L TDCI 100PS 5 İleri Manuel 109.865 TL
Titanium Kısa_1.5L TDCI 120PS 6 İleri Manuel 125.910 TL
Titanium Kısa_1.5L TDCI 120PS Powershift Otomatik 133.295 TL

Yorumlar

  • Merhaba Recep Bey, kişinin engeli %90’ın üzerinde bulunuyorsa ÖTV %0; engeli %90 altında olanlarda ise alınan ÖTV %26.3 olacaktır. Bu şekilde alacağınız aracın fiyatını kendiniz hesaplayabilirsiniz.
    İyi günler dileriz.

  • Vasi olduğum ablam raporu yüzden /96 ile bana deluxe 1.5 l tdcı 100 PS ben ne kadar ödeyeceğim.

    • Merhabalar,
      Detaylı bilgiyi "ford.com.tr" resmi web sitesinden edinebilirsiniz.
      İyi günler dileriz.