2018 Kia Stonic Özellikleri ve Fiyat Listesi

KIA, dünyada en önde gelen otomobil üreticilerinden biridir ve her geçen gün daha da ün kazanmaktadır. Kendi ürettiği özgün tasarımlarıyla ödüllere doyamayan KIA, yeni ürettiği B segmenti crossover modeline Stonic ismini vererek satışa sunmaktadır. Stonic, Speedy ve Tonik kelimelerinin yan yana gelerek birleşmesinden oluşmaktadır ve size hem hızlı hem de güvenli bir yolculuk yaşatacaktır. Yeni KIA Stonic dış ve iç görünümü ve göz alıcı tarzıyla sizleri büyüleyecektir. KIA’nın yeni B segmenti crossover modeli, “Stonic” adıyla pazara sunulacaktır. 2018 Kia Stonic, dikkat çekici tasarımı ve kullanım rahatlığı ile beğeni toplamaya devam ediyor.

Kia Stonic Crossover

2018 Kia Stonic Tasarımı

Yüksek omuz çizgisini tamamlayan eğimli tavan çizgisi ve özel olarak üretilmiş tavan rayları 2018 Kia Stonic aracına sportif ve şık bir görünüm vermektedir. Stonic, stop lambası sayesinde sizlere daha genç ve daha canlı bir görünüm sunmaktadır. Keskin yatay çizgiler, yumuşak yalın yüzeyler, kompakt boyutları ve düşük ağırlık merkeziyle 2018 Kia Stonic, sizlerin hizmetine sunulmaya hazırlanıyor. Tavan renkleri için beş farklı renk bulunmaktadır ve 20 renge kadar iki tonlu renk ile satışa sunulacağı açıklandı.

Kia Stonic Crossover

2018 Kia Stonic Özellikleri

Elektronik stabilite programı, uzun far desteği, araç denge yönetimi sayesinde daha güvenli bir yolculuk geçireceksiniz. Yaya algılama ve önden çarpışma uyarısı, otonom acil durum freni ile kaza risklerini daha aza indirebilir ve sürücü yorgunluk uyarısı ve arka çapraz trafik denetimi ile de rahat bir kullanım sunulmaktadır. Kör nokta algılama ve şeritten çıkma uyarı sistemi, gelişmiş sürücü destek sistemi ile size yollarda güvenli bir sürüş keyfi sunmaktadır.

Kia Stonic Crossover

Kendi sınıfının içinde en iyi omuz mesafesine sahip olan ve kaliteli malzemelerden üretilen Stonic, Apple, Android Auto ile uyumlu bilgi ve eğlence ekranına sahip. 1.0 litre benzinli 116 beygir, 1.25litre benzinli, 1.4 litre benzinli ve 1.6 litre dizel olmak üzere 4 çeşit motor seçeneği bulunmaktadır.

Kia Stonic Crossover

Fiyat Seçenekleri

Yeni 2018 KIA Stonic modeli, Türkiye’de satışa sunuldu ve ilgi odağı haline geldi. Ülkemizde bu yeni tasarlanmış aracın başlangıç fiyatı 119.900 TL olacağı açıklandı. Araca ait fiyat listesi aşağıdaki gibidir.

MODELLERŞanzıman TipiMotor GücüFiyat
Cool 1.4L BenzinOtomatik100 PS119.900 TL
Elegance Sunroof 1.4L BenzinOtomatik100 PS135.900 TL
Elegance Design Paket 1.4L BenzinOtomatik100 PS138.900 TL
Elegance Turbo Sunroof 1.0L BenzinDCT120 PS145.000 TL
Elegance Turbo Design Paket 1.0L BenzinDCT120 PS147.900 TL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir