2018 Renault Clio Sport Tourer Özellikleri ve Fiyat Listesi

Clio serisinin 2018’deki modeli olan Renault Clio Sport Tourer etkileyici yapısı ve tasarımı ile göz kamaştırmaktadır. Kullanım açısından oldukça pratik özelliklere sahiptir ve bu özelliği sayesinde günlük kullanıma yatkındır. Katlanan koltuk ve geniş bagaj seçeneği sayesinde geniş ailelerin tercih edebileceği bir yapıya sahiptir. Bu özelliklerinin yanı sıra teknoloji tutkunları da unutulmamış harika multimedya konusunda da harika özellikler eklenmiştir. Park ederken içinizin rahat olması için tüm özellikler ve sistemler düşünülmüştür.

Renault Clio Sport Tourer

Hız İnceleme

Renault 2018 Clio Sport Tourer sayesinde yolunuz uzun olsa da sunduğu hız limitleri ve üstün motor gücü sayesinde asla uzun gelmeyecektir. Hız tutkunları için ayarlanan, düzenlenen nitelikleri ile harika ve keyifli bir sürüş sağlamaktadır.

Renault Clio Sport Tourer

Yakıt İnceleme

Dış ve iç tasarımının gücünün yanı sıra motor konusunda da güçlü ve kaliteli olması sayesinde uzun yolları oldukça düşük bütçelerle aşmanızı sağlayacak bir yapıya sahiptir. Aşık olacağınız özelliklere sahip yeni Clio serisindeki bu araç cebinizin de dostu olacaktır.

Renault Clio Sport Tourer

Özellikleri Nelerdir?

2018 Clio Sport Tourer serisi müthiş özelliklere, niteliklere sahiptir. Ön ve arkada bulunan saklama alanları sayesinde ekstra depolama imkanı sunmaktadır. Ön ve arka koltukları katlanabilir özelliğe sahiptir. Bagaj genişliği açısından tüm rakiplerini geride bırakmaktadır. 445 dm3 hacme sahiptir. Çok fazla eşya alma kapasitesine sahip ve ekstra depolama alanları ile geniş aileler için tasarlanmıştır. Teknolojik özellikler açısından da kullanım rahatlığı sağlamaktadır. Akıllı park sistemi ve ön, arkada bulunan sensörleri ile kolay park etme imkanı sunmaktadır. Eller serbest kart sistemi ise özellikle otomobil kullanmaya yeni başlayanlar için kolaylık sağlamaktadır.

Renault Clio Sport Tourer

2018 Clio Sport Tourer Fiyatları

Sezona damga vuran özellikleri bünyesinde barından Clio Sport Tourer fiyatları aşağıdaki gibidir;

ModelFiyat
Joy 1.2 75bg104.100 TL
Joy 1.5 dCi 75 bg130.400 TL
Touch 1.5 dCi EDC 90 bg144.100 TL
Icon 1.2 Turbo EDC 120 bg138.150 TL
Icon 1.5 dCi 90 bg143.150 TL
Icon 1.5 dCi EDC 90 bg148.800 TL

Yorumlar

  • 24 Ekim 2018

    Renault dünyaya ithal ettiği 1,5 dci motoru çok tutuldu. Bugün mercedes bile bazı araçlarına bu motoru kullanıyor. Araç genel anlamda beklentileri karşılıyor lakin fiyat olarak aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. araç içi genişlik ve konfor konusunda da çok tatmin edici.

    Cevapla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir