2018 Model Audi Q3 Özellikleri ve Fiyatı

Yeni nesil 2018 Audi Q3 SUV etkileyici tasarımı ile dikkat çekiyor. Sınıfının en iddialı araçları arasında çıkar çıkmaz yer alan aracın tasarımı ve teknik özellikleri bakımından son derece konforlu olduğunu görüyoruz. 2018 Audi Q3 1.4 FSI 330 000 TL fiyatlardan başlayan seçeneklerle satışa sunulurken teknik özellikleri ve konforu bakımından birçok araçtan çok daha başarılı. Şehir içi yakıt tüketimi 6,2 litre olup, uzun yolda ise 5,5 litre yakıt harcıyor. Sürücü ve yolcu hava yastık özellikleri, arka park sensorları, start stop sistemi, yokuş kalkış desteği ve daha birçok özelliği siz de 2018 Audi Q3 SUV da bulabilirsiniz.

Audi Q3

Meraklıları Tarafından Sabırsızlıkla Beklendi

Son derece konforlu özelliklere sahip araç, ülkemizde satışa sunulmadan meraklıları tarafından sabırsızlıkla beklendi. Satışa sunulduğu anda kullanıcılardan pozitif yorumlar alan araç günümüzün en iyi SUV araçları arasında gösteriliyor. Her türlü arazi ve yol şartlarında güvenle sürüş deneyimi yaşayacağınız araç yüksek güvenlik özellikleri ve konforu ile sürücülere yol boyu güvenle sürüş deneyimi sunuyor. Siz de Audi Q3 hayranıysanız ve her çıkan modeli yakından takip ediyorsanız, sınıfının en iddialı ve sıra dışı aracını tercih ederek güvenle satın alabilirsiniz.

Audi Q3

330 Binden Başlayan Fiyat Seçenekleri İle Satışta

Günümüzün en iyi araba markaları arasında yer alan Audi Q3 ile sizde benzersiz bir deneyim yaşamaya hazır mısınız? Günümüzde birçok sürücünün hayallerini süsleyen A3 serisinde yeni tasarım ve özellikler sürücülere yol boyunca son derece konforlu sürüş deneyimi sunarken aracın fiyat aralıklarının ise 330 binden başlayıp, 410 bine kadar çıktığını görmekteyiz.

Aracın diğer modellerine baktığımızda ise en çok tercih edilen modelleri arasında Sedan tipi olduğunu görüyoruz. SUV serisinde günümüzün en iddialı aracı için sizde geri sayıma başlamak ve 2018 Audi Q3 SUV etkileyici tasarımı ile farklı bir deneyim yaşamak isterseniz, Audi güvencesi ile satışa sunulan modellerin fiyatlarını internetten araştırarak satın alabilirsiniz. Şık cazibesi ve teknolojik özellikleri ile yeni nesil2018 Audi Q3 SUV ile sizde yolların tozunu atabilirsiniz.

Audi Q3

Yorumlar

  • 1 Ekim 2018

    Şu AUDI ler bana göre piyasanın en konforlu arabaları.
    A5 modelini çok meth ediyorlar test sürüşüne gitmek için randevu alıcam, gerçekten düşündüğüm gibi ise almayı planlıyorum

    Cevapla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir