2019 Model Hyundai H-100 Özellikleri ve Fiyat Listesi

Hyundai H-100 hem minibüs hemde kamyonet ile bir çok ticari işte rahatlıkla kullanılabilen bir araçtır. Hyundai ailesinin ticari sınıfı olan H-100‘e trafikte sıkça rastlayabiliriz. Parça fiyatları, parça bulunması ve sanayisi oldukça geniş olduğu için alıcılar sorun olduğunda sıkıntısız parça bulabiliyorlar.

Hyundai H-100

Hyundai H-100 motor özellikleri olarak 2.5 CRDİ modelidir. 130 Hp ile maksimum 255 tork üretiyor. 6 Düz vitesli şanzıman tipi vardır. Yakıt deposu toplam 65Litre. Toplam aracın uzunluğu(mm) 4.850, toplam genişliği(mm) 1.740, toplam yükseklik(mm) 1.970, dingil mesafesi(mm) 2.430, ön(mm) 1.185, arka(mm) 1.235. Yüksüz araç ağırlığı (en hafif) (kg) 1740,yüksüz araç ağırlığı (en ağır ) (kg) 1.791.

Hyundai H-100

İç donanımları ticari iş yapanlar için gayet makul ve kullanışlı yapılmıştır. Kapı iç cebi sayesinde ekstra saklama bölgesi sunuyor. Kabin içi aydınlatma grubuna yerleştirilmiş olan güneş gözlüğü saklama bölmesi, torpido gözü sayesinde kişisel ve işle ilgili eşyalarınızın daima elinizin altında olmasını sağlar. Entegre bardak tutucu, temizlik kolaylığı açısından çıkartılabilir ve geri takılabilir. Araç da bulunan elektrikli camların ve merkezi kilit sisteminin kullanımı son derece basittir. Aracın ergonomisi, en küçük ayrıntılarda bile kendisini gösteriyor. Çok yönlü havalandırması kolay ve ergonomik kullanımı, merkezi yerleştirilmiş fanları ile sürücü ve yolculara etkin bir ferahlığı anında sağlar. Ayrıca klima seçeneği mevcuttur.

Hyundai H-1Hyundai H-10000

Dış donanımları ticaret için güvenli ve kullanışlı bir hal almış durumda. Katlanabilir uzun yol tutucu mandalları, merdiven, boru, kalas ve tüm diğer uzun yüklerinizi sağlam bir şekilde yerlerinde muhafaza etmenize yardımcı olur. Bakım gerektirmeyen akü, servis ömrü boyunca bakım gerektirmez, tüm koşullarda sorunsuz çalışır. Kolay erişimli denetim paneli, açılabilecek şekilde tasarlanmıştır ve beklenmeyen, acil durumlarda kolay bir erişim sağlar.  Yan basamak sayesinde kolay erişim, işlemleri hızlandırır ve yorgunluğu önler. Optimal şekilde yerleştirilmiş tutunma kulplarına ek olarak sunulan bu kullanışlı yan basamak, ekstra konfor ve kolaylık sağlar. Yalnızca 775 mm yükseklikte tasarlanmış yük kasasına sahip olan H100, 1560 kg’a (çift kabin)kadar olan yüklerin hızlı ve etkin bir şekilde yüklemenize ve boşaltım yapmanıza olanak sağlıyor. Mandallı yan panelleri ve cıvatalı arka kapak, ekstra güvenlik ve yük koruması sunuyor. Bir çok işinizi rahatlıkla giderebilir ve aracın boyutu trafik de sıkıntı çıkartmadan rahat bir sürüş sunar. Özellikle park ederken panoramik arka görüş imkanı sunan geniş açılı yan aynalar güvenlik açısından son derece kullanışlı ve geriyi rahatlıkla görebilirsiniz. Satışı ve alıcısı bol olan bu ticari aracı alırken size zorluk çektirmeyeceğini düşünebilirsiniz. Boyutları sayesinde diğer ticari araçlara nazaran daha rahat ve  trafik de kullanışlı olacağını da unutmayınız.

Hyundai H-100

Fiyat Listesi

ModelFiyat
H100 KAMYONET 2.5 A2 KASALI KLM (ESP) (DİZEL)84.985 TL

Yorumlar

  • 6 Şubat 2019

    gereksiz pahalı bir araç

    Cevapla
  • 4 Mart 2020

    Detaylı Bilgi almak istiyorum

    Cevapla
    • 4 Mart 2020

      Merhaba Ali Bey,
      Detaylı bilgiyi “hyundai.com” resmi web sitesinden edinebilirsiniz.
      İyi günler dileriz.

      Cevapla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir