2018 Model Audi Q4 Özellikleri ve Fiyatı

Audi markasının 2018 sezonunda öne çıkan modeli olan Q4 harika tasarımı ve yenilenen yüzü ile kullanıcılarını memnun etmeyi başarmaktadır. Talep oranı oldukça yüksek bir araçtır. Hem kalitesi hem de dış görünümü ile büyüleyici tasarımı ile dikkat çekmeyi başaran bir modeldir. SUV modelleri giderek değişmekte ve ihtiyaçlar dahilinde yeni segmentler eklenmektedir. Audi Q modellerinin en yenisi ise Q4 modelidir. Bu modelin elektrikli ve benzinli iki seçeneği bulunmaktadır. Fiyat konusundaysa kaliteyi en uygun fiyatla sunmaktadır.

Audi Q4

Hız İnceleme

Hız konusunda kullanıcıların tüm isteklerini karşılayabilecek bir araçtır. Motor gücü ve kaliteli yapısıyla hızı size en kaliteli şekilde kusursuz sunacaktır. Audi Q4 hız verileri oldukça başarılıdır. Hız konusunda rakiplerini geride bırakmaktadır. Hız sevenlerin istekleri doğrultusunda yenilenen bu marka sizlere hayalinizin ötesinde bir sürüş keyfi sağlayacaktır.

Yakıt İnceleme

Yenilenen sportif yapısının yanı sıra motor konusunda da oldukça idealıdır. TDI ve TFSI motorları sayesinde yüksek düzeyde hız ve verimliliği, en düşük yakıt oranı ile sağlamaktadır.

Audi Q4

Özellikleri Nelerdir?

2018 Audi Q4 model aracın tüm özellikleri kullanıcılarını memnun edecek şekilde ayarlanmıştır. Hem güçlü ve sportif dış görünümü, hem kullanılan malzemelerin kalitesi ve işçiliği ile göz dolduran bir modeldir. 14 tane yüksek performansı bulunan ses sistemi bulunmaktadır. Dört çeker özelliği ile harika bir sürüş keyfi sunmaktadır. Bagaj genişliği konusunda rakiplerini bir hayli geride bırakmaktadır. Güçlü bir tasarıma sahiptir. 3 boyutlu olarak tasarlanması sayesinde göz doldurmaktadır.

Audi Q4

2018 Audi Q4 Fiyatları

Üretimine henüz başlanmamış olan Audi Q4 modeli iç tasarım konusunda Q5 modeline göre biraz daha geliştirilmiş olması beklenmektedir. Tasarlanan yeni iç mekanı sayesinde lüks araçlar ile rekabete girebilecek düzeye gelecektir. Fiyat konusunda ise Q3 ve Q5 araçlarının bir üstü model olacağı ve 2018-2019 sezonunda giriş yapacağı için fiyatı fazla olacaktır. 2018-2019 sezonunda satışa başlanacak olan Audi Q4 fiyatlarının tahmini 45 bin dolar ile 50 bin dolar arası olması beklenmektedir. Türk parası ile 380 bin TL ile 390 bin TL arası olması öngörülüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir