2019 Model Hyundai IONIQ Hybrid Özellikleri ve Fiyat Listesi

Normal bir araçtan beklenenleri gerçekleştiren Hyundai IONIQ, elektrikli (hibrit) bir araç olarak aynı zamanda çevreyi de korumaktadır. Özenli bir şekilde yapılan dış tasarım, aerodinamik yapının elde edilmesinde önemli rol oynamaktadır. Bu yapı, aracın hem yakıt tüketimini aşağılara çekmekte, hem performansını arttırmakta, hem de kullanıcılara çok daha konforlu bir yolculuk sağlamaktadır.

Hyundai IONIQ, 6 ileri çift kavramalı hassas bir şanzımana sahiptir. Hızlı ve sportif bir vites değişimine imkan veren bu şanzıman, sürüş keyfi ve performansa da önemli katkılar yapmaktadır. Araçta bulunan hibrit sistem, kullanımı daha ekonomik hale getirirken, performansta herhangi bir kayıp yaşanmaması adına çok önemli bir rol oynamaktadır. Benzinli motor, elektrikli motor ve iyoner polimer pil, bunun temelini oluşturmaktadır.

Hyundai IONIQ Hybrid

Muhteşem Bir Tasarım

Aracın dışında kullanılan malzeme çelik ve hafif alüminyumdan oluşmaktadır ve bu da yüksek mukavemet sağlamaktadır. Dışarda kullanılan malzemeler aracın çevik ve dengeli olmasını sağlarken bundan aerodinamik yapıda etkilidir. Aracın bu yapısı, rüzgarın sürtünme katsayısını düşürmekte ve yüksek performanslar elde edilmesini sağlamaktadır.

Aracın genel tasarımında hakim olan sadelik ve saflık, içeride de kendini belli etmektedir. Direksiyon simidine eklenen krom detaylar, sadeliğin yanında şıklık da katmaktadır. Çevre dostu malzemelerden üretilen malzemelerin kullanıldığı araç, organik bir yapıya sahiptir ve böylece hem kullanıcıların sağlıklarını korumaktadır hem de çevreye zarar vermemektedir.

Hyundai IONIQ Hybrid

Hibrit Motor İle Yüksek Performans

Hyundai IONIQ, içerisinde yer alan motor ile yüksek performans sağlamaktadır. Yakıtta oldukça cimri olan bu araç, 100 km hıza sadece 11,1 saniyede ulaşmaktadır. Aracın azami hızı 185 km/s iken yakıt tüketimi ise son derece düşüktür. 100 km’de sadece 3,9 litre yakıt tüketen IONIQ, bu özelliği ile kullanıcıların yüzünü güldürmektedir.

Araçta 1,6 litrelik hacme sahip olan benzinli motor bulunmaktadır ve bunun gücü 105 beygirdir. Bunun haricinde ise sabit mıknatıslı sekronize elektrik motor, 43,5 PS ile dikkat çekmektedir. Yol durumu ve hava şartlarına bağlı olarak 120 km hıza ulaşmaya imkan vermektedir. Araçta bulunan pilin şarj ve deşarj özellikleri beklentileri karşılarken, pilin 7 yıl garantisi bulunmaktadır.

Hyundai IONIQ Hybrid

Fiyat Listesi

ModelFiyat
1.0 MPI 5 İleri Düz Jump (Benzinli)65.481 TL
1.0 MPI 4 İleri Otomatik Jump (Benzinli)69.023 TL
1.0 MPI 4 İleri Otomatik Style (Benzinli)72.520 TL
1.25 MPI 4 İleri Otomatik Elite (Benzinli)76.286 TL
1.25 MPI 4 İleri Otomatik Elite Navi (Benzinli)77.989 TL

Yorumlar

  • 30 Ağustos 2019

    Hyundai IONIQ 2019 fiyat listesi ve ödeme koşulları hakkında bilgi rica ediyorum.

    Cevapla
  • 30 Ağustos 2019

    Merhaba Ahmet Bey,

    Fiyat listesi web sitemizde mevcuttur. Diğer bilgiler için hyundai resmi web sitesine gözatabilirsiniz.

    Cevapla
  • 30 Ocak 2020

    Hyundai ioniq 2019 model otomatik vites benzinli elite fiyat öğrenmek istiyorum

    Cevapla
    • 30 Ocak 2020

      Merhaba Öznür Hanım,
      Fiyatlar web sitemizde mevcuttur.
      İyi günler dileriz.

      Cevapla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir