2019 Model Honda Jazz Özellikleri ve Fiyat Listesi

Honda Jazz, yol arkadaşı olma parolasıyla üretilen özel bir araç olarak dikkat çekmektedir. Dışarıdan bakıldığında küçük bir araç gibi görünmesine karşın, sahip olduğu kompakt tasarım nedeniyle geniş bir iç hacme sahiptir. Modern çizgileri ile görenleri etkileyecek bir dış tasarıma sahip olan araç, kullanıcıların beklentilerini üst seviyede karşılamaktadır.

Şehir içi kullanımda oldukça pratik olan araç, içerisinde yer alan fonksiyonel donanımlar ile kullanıcıları şaşırtmaktadır. Direksiyonun başına geçildiğinde, benzersiz bir sürüş deneyimi yaşanmasını sağlayan araç, konfor noktasında ise kaliteli malzemeleri ile adeta heyecan uyandırmaktadır. Kolay okunan göstergesi, koltuklardaki dikiş detayları ve diğer özellikler, araca adeta sportif bir ruh kazandırıyor.

Honda Jazz

Yüksek Teknoloji, Yüksek Performans

Honda Jazz, kullanıcılara üç farklı seçenek ile sunulmaktadır. Bunlar 1,3L Dream, 1,3L Elegance ve 1,5L Dynamic olup tamamı otomatik vitestir. Motor hacmi 1,3L olan araçlardaki motorlar aynı olup 1,5L olan motor daha güçlüdür. Modellerin tamamında kullanılan motor, DOHC i-VTEC benzinli olup sadece hacmi ve buna bağlı olarak sağladıkları güç farklıdır. 1,3L olanlar 75 beygir gücünde iken 1,5L olanlar ise 102 beygirdir.

Araçlardaki motorların gücüne bağlı olarak hızlanma süresi farklılık göstermektedir. 100 km hıza ulaşma süresi, küçük hacimli motorlarda 12 saniye iken 1,5L hacme sahip olanlarda 10 saniyedir. Azami hız ise 182 km/s ve 190 km/s olarak dikkat çekmektedir.

Honda Jazz

Gelişmiş Donanım ile Keyifli Sürüşler

Sürüşün daha güvenli ve keyifli olması için araçta farklı sistemler yer almaktadır. Öncelikle iç donanımda yer alan bilgi ekranı, yol bilgisayarı, açısı değiştirilebilen koltuklar, kol dayama yerleri ve diğer detaylar, kullanıcıların konforlu bir sürüş yapmasını sağlamaktadır. Dış donanımda ise sensörlü silecekler, elektrikli aynalar, ışığa duyarlı farlar, yağmur sensörleri ve benzer detaylar, hem sürüşü kolaylığı sağlamakta hem de aracın güvenliğine katkıda bulunmaktadır.

Teknolojik olarak gelişmiş sistemlere sahip olan bu araçta hava yastığı, elektronik fren gücü dağıtım sistemi, acil durum fren sinyalleri, yokuş kalkış desteği ve lastik basınç ikaz sistemi gibi önemli özellikler bulunmaktadır. Bunlar sayesinde sürüş kalitesi artmaktadır.

Honda Jazz

Fiyat Listesi

1.3L DreamOtomatik | 1318 cc | Benzin102.000 TL
1.5L DynamicOtomatik | 1498 cc | Benzin117.700 TL
1.3L EleganceOtomatik | 1318 cc | Benzin117.700 TL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir