2018 Model Honda CR-V Özellikleri ve Fiyat Listesi

Sahip olduğu tasarım ile gücünü net bir şekilde yansıtmayı başaran Honda CR-V, güçlü ve modern çizgileri ile dikkatleri üzerinde toplamayı başarıyor. SUV araçlar arasında özel bir yeri olan CR-V, tamamen yenilenerek kullanıcıların karşısına yenilenmiş haliyle çıktı. Bu yenilenme jantlarda ön farlara varıncaya kadar pek çok noktada gerçekleşmiştir.

Honda CR-V

Yeni tasarımında yer alan aerodinamik yapı, aracın performansını arttırdığı gibi yakıt tüketiminde ciddi bir tasarruf oluşturmayı başarmıştır. Bununla birlikte sürüş keyfini ve güvenliğini arttırıcı etki yapan bazı değişimler de mevcuttur. Yan aynaların yuvarlak yapısı, kör nokta riskinin neredeyse sıfıra indirirken krom bagaj çıtası arkadan aracın fark edilmesini kolaylaştırmaktadır. Bütün bunlar, yeni tasarımın ne kadar başarılı olduğunu gösteren önemli ayrıntılardır.

Honda CR-V

Yeni Tasarım ile Yüksek Konfor

Yeni tasarım ile birlikte hem sürücüye hem de diğer yolculara sağlanan konforda önemli bir artış yaşanmıştır. İç mekanın dizaynı incelendiğinde ferahlık, rahatlık, konfor, geniş diz mesafesi ve gelişmiş donanımlar olduğu fark edilmektedir. Burayı kullanan kişilerin dikkatini çeken hususlardan birisi iç tasarımda kullanılan malzemelerin yumuşak dokusudur. Bunlar sayesinde mekana ciddi bir kalite yansıtılırken, diğer özellikler bu kaliteyi tamamlamaktadır.

Koltukların ayarlanabilir olması, özellikle bagaj ihtiyacının daha etkin karşılanmasını sağlamaktadır. Basit bir hareketle açılan koltuklar, bagaj hacminin 1146 litreye kadar çıkmasını sağlamaktadır. Cam seviyesine kadar olan bu hacim, farklı ihtiyaçların etkin olarak karşılanmasını sağlamaktadır.

Honda CR-V

Yüksek Performans ile Benzersiz Bir Sürüş Deneyimi

Honda CR-V, 1.6L DOHC i-DTEC dizel motora sahiptir ve bu motor tarafından üretilen yüksek güç, benzersiz bir sürüş keyfinin temelini oluşturmaktadır. Bu motor, 118 beygir gücündedir ve aracın 100 km/s hıza 10,4 saniyede ulaşmasını sağlamaktadır. Ayrıca aracın azami hızı 197 km/s olarak dikkat çekmektedir.  58 litrelik yakıt deposuna sahip olan araç, şehir içi kullanımda 100 km’de 6 litre yakıt tüketirken, şehirler arası yollardaki tüketim miktarı ise 4,9 litredir.

Araçta acil fren desteği, yokuş kalkış sistemi, farklı noktalarda sensörler, lastik basıncı ikaz lambası ve kilitlenmeyi önleyen fren gibi çok sayıda gelişmiş sistem bulunmaktadır. Bunlar da güvenlik ve sürüş kalitesini arttırmaktadır.

Honda CR-V

Fiyat Listesi

ModelFiyat
1.6 Executive277.500 TL
1.6 Executive +291.800 TL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir