2019 Model Renault Talisman Özellikleri ve Fiyat Listesi

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden olan Renault, 2019 model Talisman ile sürücüleri bir kez daha kendisine hayran bırakmayı başardı. Zarif bir tasarıma sahip olan araç, her bir detayında adeta kendi kimliğini oluşturuyor. Aracın ön kısmında bulunan Pure Vision full led olan farlar, tasarıma modernlik katıyor. Jantlardan kapıların alt kısmında bulunan detaylara kadar dış tasarımı, insanların beklentilerini tam olarak karşılıyor.

Renault Talisman

Aracın iç tasarımı da en az dışı kadar etkileyici. Deri ile kaplanan koltuklarda farklı renklerin kullanılması, sürücülerin rahat bir şekilde kullanabileceği LCD ekran, aydınlatma sistemi ve gösterge ekranıyla muhteşem bir bütünlüğün oluşturulduğu görülüyor.

Benzersiz Sürüş Keyfi ve Konfor

Talisman’ın sahip olduğu en dikkat çekici özellik belki de 4Control sistemidir. Bu sistem sayesinde sürücüleri, sürüşten aldıkları keyif üst seviyelere çıkmaktadır. Bu sistem, yol durumu ve aracın hızına bağlı olarak tekerlerin açısını saniyede 100 kereden fazla değiştirebilir. Böylece muhteşem bir yol tutuşu ve çok daha güvenli bir sürüş yapılabilmektedir. Bu sistem tekerlerin 3,5 dereceye kadar açı değiştirebilmektedir. Bu durum, özelliklere küçük yerleşim yerlerindeki dar yollarda, kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

Renault Talisman

Sürüş daha güvenli hale getiren sistemlerden birisi de elektronik amortisörlerdir. Sürücülerin tercih ettikleri sürüş moduna göre kendisini otomatik olarak ayarlayan süspansiyonlar, aracın hızı ve yol durumuna göre değişiklikler gösterebilmektedir.

Şehir İçi Kullanım Kolaylığı

Renault Talisman, büyük bir kasaya sahip olmasına karşın, sahip olduğu sistemler sayesinde, kullanıcıların şehir içinde de zorlanmamasını sağlamaktadır. Eller serbest park sistemi sayesinde en zor yerlere dahi kolaylıkla aracın park edilmesini sağlar. Sahip olduğu sensör ve entegre kameralar sayesinde bu işlem sorunsuz bir şekilde yapılır.

Renault Talisman

Talisman, şehir içindeki yokuşlarda kullanıcıların zorlanmaması için yokuş kalkış desteğine sahiptir. Böylece en zor yerlerden zorlanmadan kalkış yapmak mümkündür. Bunun haricinde ise eller serbest kart sistemine sahiptir ve bu sayede sürücüler kartı takmadan sadece Start tuşuna basarak aracı çalıştırabilir. Böylece elleri dolu olan kullanıcılar, aracın kalkışını zorlanmadan yaparlar. Bütün bunlar birlikte değerlendirildiğinde, kullanıcıların benzersiz bir deneyim yaşayacağını söylemek yanlış olmayacaktır.

Renault Talisman

Fiyat Listesi

ModelFiyat
Touch 1.6 dCi EDC 130 bg235.350 TL
Icon 1.6 dCi EDC 130 bg264.900 TL
Icon 1.6 dCi EDC 160 bg274.900 TL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir