2018 Model Chevrolet Camaro Özellikleri

Chevrolet markasının spor yüzü olan Camaro 2018 yılı modellerinde performansı artıran özellikleri ile öne çıkmakta. Bir mühendislik harikası olarak tanımlanabilecek araç iç mekanı kadar dış görünüşü ile de dikkat çekmekte. Sportif hatlarına asi bir hava katılarak etkileyici bir görüntü ortaya çıkartılmış. Camaro üzerinde bulunan şeritler ile kişiselleştirilmiş bir görünüm yakalama imkanına sahipsiniz. Daha atletik ve süratli olmasına rağmen uzun yolda da oldukça başarılı bir araç.  Tam bir spor tutkunu ve hız canavarı.

Chevrolet Camaro

Özellik İnceleme

Performans veri kaydedicisi sitemiyle sürüş tekniğiniz analiz edebilirsiniz. Bu analizler sonrasında ise sürüş ile ilgili yeteneklerinizi geliştirmek size kalmış. Sürücü modu ile yol seçeneklerine göre sürüş özelliklerini ayarlama imkanı var. Araçta bulunan performans çekiş kontrolü arka tekerleklerin doğru hızda dönmesini sağlar. Araçta bulunan elektronik park freni güvenliği artırır. Anahtarsız açma ve çalıştırma özelliklerine sahiptir. MyChevrolet mobil uygulaması ile mobil cihazlar bir çeşit araç kumandasına dönüşebilir.

Chevrolet Camaro

Motor Gücü

Motor gücü model üzerinde bulunan motor çeşidine göre değişiklik göstermektedir. 2.0L TURBO motor 275 beygir gücü üretirken, 3.6L V6 motor 335 beygir gücüne kadar çıkar. 6.2L LT1 V8 motor ise 455 beygir gücü, Supercharged 6.2L LT4 V8 motor ise 650 beygir gücü ile fark yaratır.

Chevrolet Camaro

İç Mekan İnceleme

İç mekanda kullanılan RECARO koltuklarıyla sürüş sırasında maksimum konfor elde edilir. Koltuklara ısıtma ve havalandırma özellikleri de dahil edilebilir. Deri sarılı direksiyon simidi, hava menfezleri gibi özellikleri de aracın optimizasyon seçenekleri arasında bulunur. Direksiyonda ısıtma sistemi mevcuttur. Premium ses sistemi ile sürüş sırasında müzik dinleme keyfi de bambaşka bir boyuta ulaşır. 7 inç veya 8 inç diyagonal dokunmatik ekran araç seçenekleri arasında bulunur.

Chevrolet Camaro

Yakıt İnceleme

Oldukça güçlü motorlara sahip olan araçların yakıt konusunda da tasarruflu olduğunu söylemek zor. Zaten bu araçlara sahip olmak isteyenler yakıttan önce aracın performansı ile ilgilenmektedirler.  Ancak yeni geliştirilen motor sistemleri yakıt verimliliğini artırmaya yardımcı olmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir