2018 Model Ford C-Max Özellikleri ve Fiyat Listesi

Sportif iç ve dış tasarımı, arkaya doğru açılan tavan ile rahat bir yolculukta kendi sınıfında birinci olacağı kesin gözüyle bakılan Ford C-Max kullanışlı olmasıyla dikkat çekiyor. 100 km de 5.3 litre yakıt gideri ve yolu yüksek gören sürücü koltuğu ile oldukça ferah bir ortam sunuyor.  5 kişilik ve 7 kişilik koltuk seçeneği sunan araç geniş aileler içinde bir kolaylık sunar. Yeni modellerinde sunulan 1.5L TDCİ Poweshift Otomatik Vites seçeneği ile otomatik vites tutkunlarına geniş bir araç tercih etme seçeneği de sunmaktadır. Otomatik park sistemi sayesinde aracınızı park ederken hiç zorlanmayacaksınız. Akıllı bagaj kapağı sayesinde elleriniz dolu olduğunda bile ayağınızın bir hareketiyle bagaj kapağı açılır ve kapatılır.

Ford C-Max

C- Max Akıllı Bir Araç

Kimi zaman araba kullanırken yorulur ve bunun farkına varmayız. İşte Ford C- Max bu konuda size yardımcı olacaktır. Sürücü dikkat takip etme sistemi sayesinde sürüş tarzınızı sürekli takip eder ve olağan dışı bir durumda sizi uyarır ve mola vermeniz yönünde uyarıda bulunur. Kör nokta uyarı sistemi sayesinde gözden kaçırdığınız araçları görsel ve sesli olarak sizi uyarır ve oluşabilecek kaza riskini en aza indirmiş olur. Akıllı farlar sayesinde hava koşulları ve ortam ışığına göre siz müdahale etmeden ortam ışığına uyumu sağlar. Türkçe sesli kontrol özelliğine sahip olan aracın navigasyon ve müzik sistemini sesle yönetebilmenizi sağlar. Dokunmatik ekranı sayesinde akıllı telefonlarınızı rahat bir şekilde kontrol edebilirsiniz.

Ford C-Max

Yakıt Tüketimi

Kendi sınıfında yakıt olarak tasarruflu olan araç 1.6L benzinli modelinde 6.6lt/100 yakıt harcamaktadır. 1,6 TDCİ dizel modelinde 4,6/100 yakıt harcamaktadır. Geniş hacmine karşılık olarak az yakan araç ayrıca tercih sebebidir.

Ford C-Max

Ford C-Max Fiyatları

  • 5L TDCİ Compact 6 ileri vites Trend Modeli anahtar teslim fiyatı 193 bin TL
  • 5L TDCİ Compact 6 ileri vites Titanium Modeli anahtar teslim fiyatı 231 bin TL
  • 5L TDCİ Grand 6 ileri vites Titanium Modeli anahtar teslim fiyatı 250 bin TL

Ayrıca Ford fiyat listesi üzerinden belli oranda indirimler yapmaktadır.

Yorumlar

  • 21 Mayıs 2019

    Araba iyi ama fiyatı çok pahalı.

    Cevapla
  • 16 Şubat 2020

    0/55 özür oranı ile otomatik vites 2019 c Max fiatini ogrenebilirmiyim

    Cevapla
    • 16 Şubat 2020

      Merhaba Sedat Bey,
      Detaylı bilgiyi “ford.com.tr” resmi web sitesinden edinebilirsiniz.
      İyi günler dileriz.

      Cevapla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir