2018 Model Volkswagen Jetta Özellikleri ve Fiyat Listesi

Konfor açısından sektör içerisinde lider konumda yer alan otomobillerden biri olan Volkswagen Jetta 2018 modeli ile iç mekan genişliği ve konforu ön planda tutmaya devam ediyor. Ayarlanabilir koltuklar sürüş keyfini arttırmakla beraber bel ve sırt ağrılarına da son veriyor. Bel kısmı için özel tasarlanmış koltuklar uzun yolcukları keyifli hale getiriyor. Otomatik ve manuel seçeneği ile sunulan otomobilde DSG şanzıman yer alıyor. Motor gücü olarak 1.4 litrelik turbo beslemeli TSI motor yer alıyor. 6 ileri şanzımana sahip olması hızlanma verilerini de yükseltiyor.

Volkswagen Jetta

Özellik İnceleme

Jetta ön çarpışma uyarısı ile sürüş güvenliğini sağlıyor. Acil durum fren sistemine sahip olması sayesinde olası durumların önüne geçmenizi de sağlıyor. Kör nokta uyarı sistemine de sahiptir. Şeritten çıkmayı uyarıcı sistemi ile her an sizi kontrol altında tutuyor. 2018 modeli tamamen sürüş güvenliğini sağlamak için tasarlanmıştır. Hız sabitleyici, lastik basın uyarısı gibi özellikler de bulunuyor. Şoför güvenliği açısından yorgunluk tespit sisteminin olması da büyük bir avantaj sunuyor. Bu konuda uyarı ikaz seçenekleri de güvenliğinizi sağlıyor. Kendiliğinden kararan iç dikiz aynası, ön ve arka park sensörü de jetta 2018 de bulunuyor.

Volkswagen Jetta

Motor Gücü

1.4 litrelik motor gücü 150 beygir güç üretmekle beraber 250 torka sahip olması ile de başarılı bir sonuç almanıza yardımcı oluyor. 2018 modelinde star stop özelliği de bulunuyor. Ayrıca 1.6 TDI motor seçeneği de bulunuyor. Dizel ve benzinli seçenekler arasından tercihte bulunabilirsiniz.

İç Mekan İnceleme

Geniş ve ferah bir iç yapısı bulunuyor. Direksiyon üzerinde yer alan multimedya tuşlar üzerinden yol bilgisayarı dahil tüm ekipmanları kontrol edebiliyorsunuz. Kol dayama ve bardak tutucu özellikleri de bulunuyor.

Volkswagen Jetta

Yakıt İnceleme

Yakıt inceleme verilerine bakıldığında benzinli modelinde ortalama genel yakıt tüketimi 5.4 olarak karşınıza çıkıyor. Şehir içerisinde 6.9 şehir dışında ise 4.5 litredir.

Fiyat İnceleme

Jetta kendine has tasarımı ve dinamiği ile kullanıcısın konforlu bir sürüş keyfi yaşatıyor. Fiyat açısından da rakiplerine göre tercih edilebilmesi ile ön planda yer alıyor.

  • Jetta 1.4 TSI BMT 125 PS Manuel Trendline 84.400 TL
  • Jetta 1.4 TSI BMT 125 PS DSG Trendline 95.000 TL
  • Jetta 1.4 TSI BMT 125 PS Manuel Comfortline 92.800 TL

Yorumlar

  • 11 Temmuz 2019

    2018 JETTA ALMAK İSTİYORUMDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ

    Cevapla
  • 11 Temmuz 2019

    Merhabalar, sitemizde yalnızca araç özellikler, tanıtım, fiyat vb. bilgi paylaşımında bulunmaktayız. Malesef bu konuda sizlere yardımcı olamayız. Sahibinden vb. sitelerde araç bulabilirsiniz. İyi günler dileriz.

    Cevapla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir