2019 Model Kia Sportage Özellikleri ve Fiyat Listesi

Kia Sportage yenilenen yüzü ile dinamik ve çevik bir görünüm kazandı. Teknolojiye ayak uyduran Kia, eski yıllara dayanan Sportage modelini gün geçtikçe yenileyerek alıcılarına sunuyor. SUV ailesinin önde gelenlerinden Sportage trafikte en çok rastlanan bir araç oldu.

Kia Sportage

İç donanımlarıyla hayati dokunuşlara sahip olan Sportage, kullanıcısına konforu ve teknolojiyi tam donanım sunuyor. 4,2 inçlik renkli TFT-LCD gösterge paneli ile canlı bir gösterim sunuyor. Kış aylarında en büyük sorun olan camlarda buğulanma sorunu için otomatik buğu önleyicileri sayesinde sürücüsüne artık daha rahat bir sürüş sağlıyor. Son zamanlarda tamamen moda haline gelen panoramik açılan cam tavan hemen hemen herkesin tercihi haline geldi. Sportage panoramik cam tavanı daha büyük ve daha gösterişle hale getirmiş görünüyor. Tamamen katlanan arka koltuklar sayesinde iç dünyasında yükünüzü rahat taşımanıza yardımcı oluyor. Orta konsol olarak 7 inç renkli TFT LCD dokunmatik ekranlı ses sistemi sayesinde kullanışı kolay ve şık bir donanım eklenmiş. Arka USB girişi ile arka kısımdan yolculara bağlantı kolaylığı sağlanmış. Kış aylarında en büyük sorun olan soğuk koltuk, Sportage’de sorun olmaktan çıkmış çünkü Sportage’de ısıtmalı koltuklar mevcut.

Kia Sportage

Dış donanımlarında teknolojiyi tamamen takip eden Sportage, dıştan bakıldığında çevik bir görünüm kazanmış. LED arka stop sinyal farları, aerodinamik geliştirmeler, akıllı karşılama ışık sistemleri ve katlanabilir yan aynalar sayesinde kullanıcılarına tamamen kolaylık sağlıyor.

Kia Sportage

Yakıt konusunda cebe dost olan Sportage, 100km / 6,7lt fabrika verileri olarak belirlenmiştir. 5 yıl ya da 150.000 km garantisi veriyor. Şuanda Türkiye’de benzinli motor satışı sunan Kia ilerleyen günlerde dizel motorunu da sunmaya başlayacaktır. Cool, Elegance, Prestige ve Prestige Turbo olarak 4 Paket satışa çıkartıyor.

Kia Sportage

Fiyat Listesi

ModelŞanzımanFiyat
Cool 1.6L BenzinManuel99.900 TL
Cool 1.6L BenzinOtomatik108.500 TL
Elegance 1.6L BenzinOtomatik129.900 TL
Prestige 1.6L BenzinOtomatik143.500 TL
Prestige Turbo 1.6L BenzinDCT168.500 TL

Yorumlar

  • 25 Mayıs 2019

    Kia sportic benzinli otomatik fiyatı nedir, engelli roporum var, fiyat ne olur en son?

    Cevapla
  • 26 Mayıs 2019

    Mevcut fiyat listesi haberde mevcuttur, detaylı bilgi için Kia yetkili servisleriyle iletişime geçebilirsiniz.

    Cevapla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir