2019 Model Toyota Land Cruiser Prado Özellikleri ve Fiyat Listesi

Toyota Land Cruiser ile en zorlu yolların tadını çıkarmaya hazır mısınız? Sizi hem yolda hemde arazide korur ve güvenli bir yolculuk bahşeder.

Land Cruiser Prado içinde sizlere Hangi özellikleri sunuyor bir bakın!

Aydınlatmalı bej renginde basamak kaplamaları, touch(dokunmatik) navigasyon ünitesi, soğuk-sıcak saklama kutusu, dikey ve yatay bagaj filesi, bagaj bariyerleri, bagaj bölmesi, bagaj sabitleyicisi, koltuklarda protect döşeme, sizi keyiflendirecek iç mekan genişliği, tavan yüksekliği, güven verici ve cesaretlendirici sürüş direksiyonu, uçak kokpitlerini hayal etmenize gerek bırakmayacak iç tasarım ve daha fazlası.

Toyota Land Cruiser Prado

Dışarıdan nasıl mı görünüyor?

Cevap: Güçlü ve sert

Sürücüsüne tam bir yol arkadaşı ve maceracı ruhu ile sağlam bir dost olan Land Cruiser Prado sizi dış görünüşüyle de büyüleyici etkisi altına alacak. Farklı renk seçenekleri:  Siyah,  Kar Beyazı, Gümüş Metalik Gri, Zarif Siyah, Avantgart Bronz,  Barcelona Kırmızısı, Metalik Gri, İnci Beyazı, Sedefli Koyu Kahverengi, Gece yarısı Mavi  olmak üzere 10 adet renk farklılığı sunarak zevklerinize hitap ediyor.

Arazide ve yollarda gücünden ve performasından ödün vermeyen Cruiser Prado, keskin çizgileri, kendisini tamamlayan arka farlar, ayarlanabilir ve stopta kapanan aynalar, toyota kalitesi, agresif ve güçlülüğünü gösteren ön ızgara tasarımı, bir kız gözleri gibi çekici ön aydınlatma varları ve dikey inen krom çizgiler arasında Toyota amblemi ile ayağınızı yerden kesecek. Evet yerden yüksek  siz onu arazide taşlı yollarda düşünmeyin. O kendi başının çaresine bakabilecek bir Suv.

Toyota Land Cruiser Prado

Toyota Land Cruiser Prado nasıl bir motora sahip merak ettiniz mi?

2.8L D-4D 177HP  6 İleri Otomatik 4×4 motor seçeneği ile karşınızda.

Motorun detayları

– CO2 Salımı – Birleşik: 218 g/km

– Birleşik: 8,3 lt/100km

Toyota Land Cruiser Prado motorunda siz güç sevenler için şu detaylar mevcut;

Dizel yakıta sahip ve deposu 87lt bir hacme sahip. Merak edenler için şehir içinde 9,7 şehir dışında ise 7,4tl yakıt tüketmekte ve yakıt sistemi Common- rail direkt püskürtmeli. Cruiser Prado motoru 4 sıralı silindire sahip olmakla beraber maksimum 130 / 3400 ve maksimum torku ise 450 /1600 -2400.

Yeni land cruiser 0-100 km hıza 12,7 saniyede ulaşırken saatte ki hızı maksimum 175 km olarak belirlenmiştir.

Toyota Land Cruiser Prado

Fiyat Listesi

ModelFiyat
Land Cruiser Prado 2019 MY Land Cruiser Prado 2.8 D-4D 177HP1.080.000 TL

Yorumlar

  • 20 Haziran 2019

    yok artik 1 milyondan fazla mi bu araba, tiyota nerden bakarsan bak, alinmaz abi 1 milyona bu araba.

    Cevapla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir