2019 Model Volkswagen Amarok Özellikleri ve Fiyat Listesi

Sahip olduğu görünüm ve özellikler ile sınıfının en iyilerinden birisi olan Volkswagen Amarok, farklı motor seçenekleri ile kullanıcılara sunulmaktadır. Bu seçeneklerin tamamı dizel olmasına karşın motorların güçleri arasında önemli derecede farklılıklar bulunmaktadır. Comfortline modelinde bulunan motor 163 PS, Highline/Canyon modelindeki motor 204 PS, Aventura modelinde ise 224 PS ve 258 PS olmak üzere iki farklı seçenek bulunmaktadır. Motorların güçlerine bağlı olarak ürettikleri tork değerleri de farklıdır.

Motorda olduğu gibi şanzımanda da farklı seçenekler bulunmaktadır. Kullanıcılar için manuel ve otomatik şanzıman seçeneklerini sunan Volkswagen Amarok, Comfortline modelinde sadece manuel, Aventura’da sadece otomatik seçenekleri kullanıcılarına sunarken Highline/Canyon modelinde ise hem otomatik hem de manuel seçenekler bulunmaktadır.

Volkswagen Amarok

Yüksek Performans

Araç, sınıfın en iyilerinden birisi olmasını kullanılan motor ve şanzımana borçludur. Alman kalitesini aracın her bölümünde görmek mümkündür. Volkswagen Amarok, kullanılan motora bağlı olarak 180 km/s ila 205 km/s arasındaki hızlara ulaşabilmektedir. Aracın 100 km hıza ulaşması, uygun koşullarda sadece 9 saniyedir. Yakıt tüketimi ise yine modele bağlı olarak 9,2 litre ile 10,2 litre arasında değişmektedir. Buradaki değerler şehir içi olup şehir dışındaki yollardaki yakıt tüketimi ise daha azdır ve ortalama olarak 7 litredir. Buradaki rakamlar dikkate alındığında, aracın genel yapısına göre ortalama bir yakıt tüketimine sahip olduğu söylenebilir.

Volkswagen Amarok

Volkswagen Amarok içerisinde 80 litrelik yakıt deposu bulunmaktadır. Bunun haricinde ise AdBlue yakıt deposu 13 litredir. Common Rail ve Direkt enjeksiyon sistemine sahip olan araç, bu sayede yakıt tüketimini aşağılara çekerken, performansı düşüklüğü yaşamamaktadır. 4+1 yolcu kapasitesine sahip olan aracın ağırlığı 2.900 kg’dır.

Volkswagen Amarok

Benzersiz Konfor

Volkswagen Amarok, iç donanımı ile konfor seviyesini yukarılara çekmektedir. Deri döşemeli koltuklar, insanların rahat etmesinde çok önemli bir rolü yerine getirmektedir. Bunun haricinde tercih edilecek olan modele bağlı olarak kullanılan derinin değiştiğinin bilinmesi gerekiyor.

Konfor noktasında aracın içerisinde yer alan multimedya sistemleri de çok önemli bir yere sahiptir. Klitmatik, klimatronik klima, ısıtmalı ön cam gibi diğer detaylar, konforun yanında sürüş keyfini de olumlu etkilemektedir.

Volkswagen Amarok

Fiyat Listesi

ModelFiyat
Amarok Highline 3.0 V6 TDI 204 PS Man.198.575 TL
Amarok Highline 3.0 V6 TDI 204 PS Otomatik202.892 TL
Amarok Canyon 3.0 V6 TDI 204 PS Man.213.307 TL
Amarok Canyon 3.0 V6 TDI 204 PS Otomatik218.317 TL
Amarok Aventura 3.0 V6 TDI 258 PS Otomatik270.523 TL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir