2018 Model Hyundai Accent Özellikleri ve Fiyat Listesi

Günümüzde en çok tercih edilen marka ve modeller arasında yer alan, Hyundai Accent özellikleri ve tasarımları ile öne çıkıyor. Önceki serilerinin yanı sıra daha modern ve daha estetik tasarıma sahip araç birçok yönden sürücülerden tam puan almayı başardı. Performans ve tasarımı ilk dikkat çeken detaylar arasında yer alırken sizde yol boyunca konforlu ve güvenli bir araç sürüş deneyimi için Hyundai Accent’i güvenle tercih edebilirsiniz. Türkiye ve dünya da en çok tercih edilen modellerden biri olan araç, tasarımı, gücü ve konforu ile sürücülerin yeni gözdesi konumunda.

Hyundai Accent

Motor Gücü İle Maksimum Performans

Özel olarak geliştirilen araç, önceki serilerinin yanı sıra sürücülere maksimum performans özellikleri ile dikkat çekiyor. 130 hp ve 161 nm tork üreten 1.6 GDI dört silindirli bir motora sahip araç, en zorlu yollarda bile farklı bir deneyim yaşamanıza olanak sağlıyor. Standart olarak 6 ileri manuel şanzıman ve 6 ileri otomatik vites de tercihleri ile satışa sunulan araç, en zorlu yol şartlarında sürücüye rahat araç kullanma imkanı sunuyor.

Hyundai Accent

Güvenli Sürüş İçin Hyundai Accent

Yeni nesil araç sınıfının çok ötesinde birçok özelliği ile öne çıkıyor. Güvenli sürüş deneyimi için sizde aracı tercih ettiğinizde hava yastıklarından tutunda sağlam dış yüzeyi ile en güvenli araç seçenekleri arasında yer alıyor. İyileştirilmiş cephe kırılma bölgesi olası kazalarda sürücü ve yolcu güvenliğini maksimum düzeyde artırıyor. Daha kaliteli ön hava yastıklarının yanı sıra otonom acil durum frenleme sistemi ile sizde yol boyunca kendinizi güvemde hissedeceksiniz.

Hyundai Accent

İç Tasarımı ve Dış Görünümü İle Büyülüyor

İç tasarımı ve görünümü ile sürücüleri şaşırtan Hyundai Accent özelliklerine baktığımızda Apple CarPlay, Android Auto ile bağlanma özelliği ile konforlu sürüş deneyimi sunuyor. Sınıfının en iyi araçları arasında gösterilen araçta, ses kontrollü aramadan tutunda çift US girişli 7 inçlik dokunmatik ekrana kadar birçok teknolojik özelliği bir arada bulabilirsiniz. Fonksiyonel direksiyon simidi ve fren stop özellikleri gibi birçok özelliği üzerinde barındıran aracı tercih ederek sizde farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Hyundai Accent

Hyundai Accent Blue Fiyat Listesi

ModelFiyat
Accent Blue 1.4 D-CVVT MODE PLUS (BENZİNLİ)84.949 TL
Accent Blue 1.4 D-CVVT MODE PLUS CVT OTM. (BENZİNLİ)94.027 TL
Accent Blue 1.6 CRDI MODE (DİZEL)108.478 TL
Accent Blue 1.6 CRDI MODE DCT (DİZEL)114.223 TL
Accent Blue 1.6 CRDI MODE PLUS (DİZEL)109.278 TL
Accent Blue 1.6 CRDI MODE PLUS DCT (DİZEL)114.533 TL
Accent Blue 1.6 CRDI PRIME DCT (DİZEL)121.623 TL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir