2018 Model Ford Mondeo Özellikleri ve Fiyat Listesi

Şık ve modern tasarımıyla bilinen Ford Mondeo, yeni modern çizgileri ile dikkatleri daha da üzerine çekmeyi başardı. Şık tasarımının dışında sahip olduğu yüksek teknolojik sistem, yüksek yol tutuşu ve sürüş keyfi ile de kullanıcıların beklentilerini üst seviyede karşılamaktadır.

Ford Mondeo

Gelişmiş Sürüş Deneyimi

Ford Modeo, sahip olduğu gelişmiş sistemler sayesinde kullanıcılarına çok keyifli bir sürüş deneyimi yaşatmaktadır. Çevre kontrolünün üst seviyede yapılmasını sağlayan sistemleri ile dikkatleri üzerine çeken araçta led ön farlar bulunmaktadır. Direksiyonun açısına bağlı olarak yön değiştiren bu farlar, mükemmel bir görüş açısı kazandırmaktadır. Tamamen otomatik olan far sistemleri, hava koşullarına, yol durumuna ve araç hızına göre kendisini ayarlamaktadır.

Uzun süredir Ford tarafından kullanılan şerit takip sistemi, Yeni Ford Modeo’da da bulunmaktadır. 65 km/s ve üzerinde bir hızla giderken devreye giren bu sistem, araca entegre kameralarla yolu takip etmekte ve şerit ihlali yapıldığında sürücüyü bir görsel ile uyarmaktadır. Eğer sürücü bun fark etmez ise bu defada aracın direksiyonu otomatik olarak titretilmekte ve aracın kendi şeridine geçmesi sağlanmaktadır. Eğer sürücü buna da tepki vermez ise bu defa şeritte kalma yardımcısı devreye girmekte ve hafif bir tork uygulamak suretiyle aracı kendi şeridine almaktadır.

Ford Mondeo

Yüksek Teknoloji Teknik Özellikler

Yeni Ford Mondeo’nun teknik özellikleri, sürücülere daha keyifli deneyimler yaşatmaktadır. Araçta dikkat çeken teknik özelliklerin başında EPAS yani Elektrikli Direksiyon Destek Sistemi gelmektedir. Bu özellik sayesinde direksiyon her duruma tepki vermekte ve kendini buna göre ayarlamaktadır.

Manuel şanzımana sahip olan araçta 6 ileri vitesli 1,6 Duratorq TDCi ve 2,0 TDCi dizel motor seçenekleri bulunmaktadır. Bu motor otomatik durdur/başlat sistemiyle uyum içinde çalışmaktadır. Trafik ışıklarında ya da farklı bir noktada durulduğunda devreye girerek yakıt tüketiminin düşmesini sağlamaktadır.

Araçta yüksek konfor sağlamak için farklı sistemler kullanılmıştır. Bunların başında ambiyans aydınlatma gelmekte ve bu sayede araç içi son derece ferah bir ortama dönüşmektedir. Geniş iç hacim, rahat koltuklar ve benzer detaylar ile kullanıcıların beklentilerini karşılayan bir araçtır.

Ford Mondeo

Benzinli Fiyat Listesi

Motor TipiGövde TipiDonanımFiyat
1.5L EcoBoost4 KapıStyle167.000 TL
1.5L EcoBoost4 KapıTitanium185.000 TL
1.5L EcoBoost4 KapıTitanium189.000 TL
1.5L EcoBoostStation WagonTitanium189.000 TL

Dizel Fiyat Listesi

Motor TipiGövde TipiDonanımFiyat
1.5L TDCi4 KapıStyle168.500 TL
2.0L TDC4 KapıStyle309.500 TL
1.5L TDCi4 KapıTitanium184.000 TL
2.0L TDC4 KapıTitanium342.500 TL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir