2019 Model Ford Galaxy Özellikleri ve Fiyat Listesi

Ford Galaxy, yolculuk deneyimine yeni bir tanım getiren, yedi kişiye kadar esnek oturma düzeni sağlayan geniş bir aile aracı. Station Vagon kasaya sahip olan Galaxy, iç dünyasında geniş bir yaşam sunuyor. Ford Kolay Katlama özelliği sayesinde, sadece bir düğmeye basarak 2. ve 3. sıra koltukları kolayca katlanabiliyor. Ford Galaxy, değişken yol koşullarında sürüş keyfinizi artırarak, zahmetsiz ve güvenli bir sürüş deneyimi sunmak için tasarlandı.

Ford Galaxy

İç dünyasında son zamanların teknolojik donanımlara sahiptir. Kullanıcılarına yol esnasında keyif konfor sağlamaktadır. Sürücü ve ön yolcu için sunulan yeni masaj özellikli koltukların tasarımı sayesinde, size daha fazla destek sağlar, hatta masaj etkisiyle uzun yolculuklarınızda daha konforlu yolculuk yapmanıza yardımcı olur. Masaj özellikli koltuklar ayrıca iklim kontrolü ile donatılmıştır. Böylece kendiniz için en uygun sıcaklığı ayarlayabilirsiniz.  8” dokunmatik ekran, SYNC 3 ile akıllı telefonlarınız veya tabletlerinizde bulunan sürükle bırak fonksiyonunu navigasyon alanında dahi kullanmanıza olanak sağlıyor. Akıllı Hız Sınırlandırıcı (ISA) hız kontrolünüzü artırmak üzere tasarlanmıştır ve yola odaklanmanızı sağlar. Öncelikle, Trafik Levhası Tanıma ve Uyarı Sistemi (TSR) kamerası (etkin durumdayken) geçerli hız sınırını otomatik olarak algılar; daha sonra sistem azami hızınızı bu sınıra ayarlar. Start/stop özelliği ile zahmetsiz bir çalıştırma sunuyor. Üç Bölgeli Elektronik İklim Kontrollü Klima (DEATC) ile kendinizin ve yolcularınızın tercih ettiği kabin sıcaklığını ayrı ayrı belirlersiniz, gelişmiş klima özelliğine sahip sistem belirlediğiniz sıcaklıkları korur. Anahtar, cebinizde ya da çantanızdaysa arka tamponun altına doğru ayağınızın hafif bir hareketiyle bagaj kapağını hiçbir yere dokunmadan otomatik olarak açabilir veya kapatabilirsiniz. Anahtarsız giriş ve çalıştırma seçeneği mevcuttur. Daha rahat giriş ve çalıştırmak için yüksüz bir özellik. Isıtmalı ön cam sayesinde kış aylarında buzlanmayı çabuk çözmesine yardımcı oluyor. Bu yararlı teknoloji sayesinde aracınıza yanlış yakıt koymak neredeyse olanaksız hale gelir, çünkü farklı bir yakıt pompası depoya girmez. Ford Kolay Yakıt Sistemi’nin kapaksız bir sistem olması sayesinde kirli yakıt kapaklarına dokunmanıza gerek kalmaz.

Ford Galaxy

Güvenlik donanımları ile sürücüye ve yolculara tamamen uzun yolculuklarda güven veriyor. Yaya Algılama özellikli Çarpışma Önleme Yardımcısı, Ford Dinamik LED ön far teknolojisi, Şerit Takip Sistemi, Acil Durum Fren Desteği (EBA), Gelişmiş hava yastığı sistemi, Ford SYNC 3 ve Acil Durum Yardımı, Geri görüş kamerası bulunan güvenlik donanımları mevcuttur.

Güç ve motor performansıyla kullanıcılarına sürüşü keyifli hale getiriyor. Ford Galaxy’de 1.5L olarak sunulan EcoBoost benzinli motor, 160PS güç üretirken 240 Nm torka kadar çıkan olağanüstü bir performans sağlıyor. Direksiyondan kumanda edilebilen otomatik vites.Yarış otomobillerindeki gibi direksiyona monte edilmiş tuş takımı ile ellerinizi direksiyondan ayırmadan vitesi kolay bir şekilde değiştirebilirsiniz. Ford Galaxy’de sunulan 1.5Litre EcoBoost benzinli motora eşlik eden 6 İleri manuel şanzıman daha fazla güç ve tork sağlıyor. Aile aracı olarak genelde tercih edilebilecek araçlardan olan Galaxy, kullanıcılarına zahmetsiz bir sürüşün garantisi veriyor.

Ford Galaxy

Fiyat Listesi

ModelFiyat
Benzin Style 5 Kapı 1.5L EcoBoost 160PS 6 İleri Manuel263.000 TL
Dizel Titanium 5 Kapı 2.0L TDCi 180PS 6 İleri PowerShift399.500 TL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir