2019 Model Mercedes C-180 Amg Özellikleri ve Fiyat Listesi

Mercedes-Benz Yeni C-Serisi, sportif çizgileri, sürekli dört tekerden çekiş sistemi 4 MATIC ve EQ-Boost desteğine sahip 184 beygir gücündeki 1.6 4 silindirli benzinli motoruyla c class bir sürüş deneyimi sunuyor. 9 ileri oranlı otomatik vitesi ile sınır tanımayan bir yol tutuşunu size sunuyor.

Yeni C-180 Amg paketinde standart donanımlarına eklenen bir çok yeni özellikler mevcut.

Mercedes C-180 Amg

Dış görünümünde eklenen sportif ve çevik donanımları ise mercedes benz yazılı ön kapı eşik panelleri, amg jantlar için genişletilmiş çamurluklar, motor altı koruması, air panel (adaptif ön ızgara) amg dış tasarım, kromajlı egsoz çıkışı donanımlarıdır.

Güvenli sürüş için patlamaya dirençli lastikler, abs fren sistemi, fren destek sistemi olarak Hold Fonksiyonlu Adaptif Fren Sistemi, elektronik park freni, ayarlanabilir süspansiyonlar, Sportif AGILITY CONTROL (Adaptif Süspansiyon) ile sürücüsüne tam güvenli bir sürüş sunuyor. 7 adet hava yastığı ile kaza esnasında darbe almanızı minimum seviyeye çekmeye çalışılmış. Anahtarsız giriş ve anahtarsız çalıştırma sistemi ile kullanıcıya kolaylık sağlıyor.

Mercedes C-180 Amg

Kaza Sonrası Otomatik Açılan Kilitler sayesinde olası tehlikede yüksek güvenlik sağlıyor. Sürüş destek sistemlerinde ise hız sabitleme ve sınırlama sistemi, start/stop sistemi, yokuş kalkış desteği, elektronik denge kontrol sistemi, çarpışma önleme yardımcısı, bakım aralığı göstergesi, sürüş tarzı seçimi ( konforlu sürüş, yakıt verimliliği, hızlı sürüş, özel ayarlanabilir sürüş) donanımları mevcuttur.

Göstergeler ve sensörler donanımlarında ise park sensörü yardımı sayesinde hem ön park sensörü hemde arka park görüşü güvenliği mevcuttur. Far sensörü, yağmur sensörü, lastik basınç sensörü, fren aşınma durumu, lastik basınç sensörü sayesinde güvenli bir sürüş için eklenmiş donanımlar mevcut. Direksiyon özelliklerinde ise hıza duyarlı direksiyon ve direksiyon entegreli kumanda mevcuttur.

Aydınlatma donanımlarında ise led far, kapı altı ışıklandırma, ayak bölümü aydınlatması, ön ve arka kitap okuma lambaları, ani frenlemede yanan otomatik flaşörler, estetik ve iç mekan ambiyans aydınlatması, led plaka lambası, led gündüz farları mevcut.

Mercedes C-180 Amg

İç donanımlarında ekstra olarak eklenen bir kaç özellikleride mevcut. 12.7 cm renkli LCD multimedya ekranı, Çift bölgeli otomatik klima, soğutmalı ve kitlenebilir torpido gözü ilave olarak eklenmiştir. Elektrikli ve katlanabilir yan aynalar, otomatik kararan dikiz aynalar.

Opsiyonel olarak alınabilen açılır cam tavan veya suntoof mevcut. Trafikde sıkça gördüğümüz c-180 amg serisi gören herkezi kendisine hayran bırakmaya devam ediyor.

Fiyat Listesi

ModelFiyat
Comfort297.300 TL
Avantgarde325.200 TL
Exclusive342.200 TL
AMG353.100 TL

Yorumlar

  • 17 Aralık 2019

    Sıfır faiz taksit varmi

    Cevapla
    • 17 Aralık 2019

      Merhabalar,
      Konuyla ilgili “mercedes-benz.com.tr” resmi web sitesinden detaylı bilgi alabilirsiniz.
      İyi günler dileriz.

      Cevapla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir