2018 Model Nissan X-Trail Özellikleri ve Fiyat Listesi

Tasarımı ve agresif hatları ile herkesin heyecanına ortak olan ileri teknoloji ürünü Nissan bu kez de x-trail, parlak metalik aksamı ile aile boyu heyecan verici sürüş deneyimi yaşayabilmeniz için sizlere büyük bir ayrıcalık sunuyor. Dünden bugüne kadar tatmadığınız en rahat ve konforlu yolculuklara imza atan Nissan x-trail, dCI 130 dizel motor ve otomatik vites seçenekleri ve birbirinden farklı içdizaynalternatif içerikleri ile herkesi memnun ediyor. Model olarak zengin tasarıma sahip olan x traıl, çevik ve duyarlı yapısı, iç hacminde ki genişlik ve koltuk sayısı, çift dikişli deri koltukları,otomatik uzun farlar, yorgunluk algılama sensörü ve daha pek çok özellikleri ile sahip olabileceğiniz en yeni en iyi araçlar arasında yerini alıyor.  Sessiz bir sürüş keyfi ve yakıt tüketimi açısından da şaşırtıcı tasarruf sağlaması nedeni ile tercih edebileceğiniz bu otomobil, üst düzey bir sürüş keyfi yaşayabilmeniz için ustaca tasarlanmıştır.

Nissan X-Trail

İç Tasarım ve Dış Tasarım

Daha görür görmez etkilenebileceğiniz dış tasarımı ile göz dolduran X-Trail, alüminyum jantları, led gündüz farları ve stop lambaları ile dikkatleri üzerine çekiyor. İç tasarımında ise size sadece arkanıza yaslanıp manzarayı izlemek kalıyor. Hayalinizdeki konforu yakalayabilmeniz için özel olarak tasarlanan ve sağlığınız açısından önem teşkil eden koltukların vücudunuza göre şekil alıp, bel bölgenize ve göğüs kafesinize göre uyarlanmış olması da yine sizleri düşündüğünün bir göstergesidir.

Nissan X-Trail

Yakıt İnceleme

Yakıt açısından değerlendirildiğinde dCI 130 motor, büyük hacimli motorların daha gelişmiş bir performans sergilemesine, X- Tronic otomobilin gücünü hissederken, bunun yanında hem yeni tasarlanan eco moduyla ve stop/starttek tuş düğmeleriyle yakıt tasarrufunda büyük gelişme sağlar.  Yakıt tüketimi hava şartları, bakımı ve sürüş tekniğine göre değişiklik gösterirken, 5.1 den 5.4 oranlarında yakıt tüketimi sağlar. Şehir içi yakıt tüketimi düşükken şehir dışına yapılan yolculuklarda 6 litrelere kadar çıkabilmektedir.

Özellikleri

Skypack, hız sabitleyici desing, platinum modelleri ile karşınıza çıkan X-Trail, panoramik soonroof ile arkanıza yaslanıp manzara eşliğinde yolculuğunuzu tamamlama imkanı sağlıyor.1.996 lt bagaj hacmi, hareket sensörlü özelliği ile elinizde eşya doluyken bile tek bir hareketinizle açılabilir özelliktedir.60/ 40 katlanabilir koltuk ayarıile bagajın daha geniş konum almasını sağlıyor. 5 ve 7 kişilik koltuklara sahip olan otomobil hem geniş bir iç hacim hem de tüm eşyalarınıza yetecek kadar yer tasarlanması konforu arttırır. Deri koltukları ve ısıtma sistemi ile soğuk havaların tadınıçıkarıp, böse ses sistemi ile doyasıya müzik dinleyebilirsiniz.

Nissan X-Trail

Fiyat İnceleme

Fiyat açısından düzenlediği kampanyalarla kolay ulaşılabilir halde olan X-Trail, rakiplerine göre fark yaratmaya devam ediyor. Hem eşsiz bir sürüş keyfi sunan hem de yüksek performans göstergesi ile talep edilebilecek araçlar arasında ilk sıralarda yerini alıyor.

MotorVites TipiDonanımFiyat
1.6 dCiX-TRONIC (A/T)DESIGN PACK188.000 TL
1.6 dCiX-TRONIC (A/T)PLATINUM (Siyah Döşeme)192.000 TL
1.6 dCiX-TRONIC (A/T)PLATINUM (Bej Döşeme)192.000 TL
1.6 dCiX-TRONIC (A/T)PLATINUM (Siyah Döşeme) / 7 Koltuk271.900 TL
1.6 dCiX-TRONIC (A/T)PLATINUM (Bej Döşeme) / 7 Koltuk273.900 TL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir