2018 Model SsangYong Korando Özellikleri ve Fiyat Listesi

Spor görünümü ile dikkat çeken araç, üstün özellikleri ile büyülüyor. Dört mevsim güvenle kullanabileceğiniz SsangYong Korando ile yolculuklar daha eğlenceli ve daha keyifli oluyor. Arka kabin özellikleri sayesinde kabin kısmının daha fonksiyonel hale gelmesini sağlayan yeni nesin araç, uygun fiyat seçenekleri ile sürücülerin cezp ediyor. Dış görünümü ve iç tasarımı ile sınıfının en iddialı araçları arasında yer alan Korando ile yolların hakimi olmaya hazırlanın.

SsangYong Korando Sports

Özellikleri Büyülüyor

Günümüz teknolojik özelliklerin birçoğunu bulabileceğiniz araç üstün özellikleri ile sınıfının en iyi araçları arasında yer almayı başarıyor. Her vücut tipine uyum sağlayacak hareketli direksiyon özelliği ile sürüş deneyiminizin konforunu artırmanıza yardımcı oluyor. Isıtmalı önce camlar ve koltuklar ile daima konforlu sürüş keyfi yaşayacağınız araç, farklı özellik ve fiyat seçenekleri ile satışa çıkıyor.

SsangYong Korando Sports

Ssangyong Korando

Her türlü yol ve arazi şartlarına uyum sağlayacak şekilde dizayn edilen araç, sürüş deneyimini maksimum seviyeye çıkarıyor. Saatte 170 KM hıza kadar çıkan araç, son derece güvenli özellikleri ile dikkat çekiyor. Mevsim şartlarında sürüş güvenliğinizi artıracak, sensörlü ön camlar, ısıtmalı yan aynalar ile hız keyfinizi maksimum güvenlikle taçlandırıyor. Özellikle kalkış ve sürüş esnasında 20 ve 25 dereceye kadar arazi performansını artıran özelliklerle dizayn edilen araç günümüzde birçok araba eleştirmeninden olumlu yorum almıştır.

SsangYong Korando Sports

Fiyat Listesi

Sınıfının en iddialı araçları arasında yer almaya aday bu araç, günümüz teknolojik özelliklerine sahip olup, yol boyunca sürücü ve yolcu güvenliğini maksimum seviyeye çıkaran sayılı araçlar arasında yer almayı başarmıştı. Araca ait fiyat listesi aşağıdaki gibidir.

ModelFiyat
Korando Sports D2.0 4×2 MT116.000 TL
Korando Sports D2.0 4×4 MT126.000 TL
Korando Sports D2.0 4×4 AT140.000 TL

Yorumlar

  • 31 Ekim 2018

    uzak doğu malı deyip yabana atmamak lazım çoğu ünlü markaların pick-up ları ile kapışabilecek bi araç. 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum.

    Cevapla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir