2019 Model Honda Civic Type-R Özellikleri ve Fiyat Listesi

Honda Civic Type-R spor araç tutkunlarının hayali araç. Honda denilince akla gelen ilk Civic ve motor performansıdır. Yenilenen Type-R artık daha spor ve hız için ideal hale gelmiş durumda. İngilitere’de üretilen Type-R gerek performansı gerek özellikleri sayesinde alıcılarını kendine bir kez daha aşık etmeyi başarıyor.

Honda Civic Type-R

Türkiye’de sadece 2.0 Motor benzinli düz vites olarak satışa sunuluyor. Motor özelliklerine bakarsak Type-R gerçekten müthiş bir performansa sahip. 2.0 VTEC Turbo Benzinli Motor sayesinde 0-100km/s hıza 5,8 Saniyede ulaşıyor. PGM-FI (Programlanmış Yakıt Enjeksiyon Sistemi)-Direkt Enjeksiyonlu sayesinde yüksek 400 Nm / 2500-4500 d/d tork sayesinde maximum hız 292km dir. 4X2 Önden Çekiş ve 320 PS (235 kW) / 6500 d/d güçlü motoru ile istenilen hıza anında tepki veriyor. 6 ileri 1 geri Düz vitesi ile vites aralarında performans kaybetmeden istenilen güce erişebiliyor. 46,9 Litre benzin deposuna sahip. Aracın yürür vaziyetteki toplam ağırlığı ise 1451Kg. Type-R toplam uzunluğu(mm) 4557, genişliği(mm) 1877, yerden yüksekliği(mm) 1427 mm olarak fabrika bilgisi olarak verilmiştir.

Honda Civic Type-R

Type-R hızı ve performansı ile üst sınıflarda olduğu gibi donanım konusunda da başarılı ve üst sınıflarda. Araç denge kontrol sistemi, kilitlenmeyi önleyen fren sistemi, elektronik fren gücü dağıtımı, acil durum fren desteği, yokuş kalkış desteği, lastik basınç ikaz sistemi, kör nokta uyarı sistemi, değişken Oranlı Elektrikli Direksiyon Sistemi gibi sürüş esnasında gerekli güveniği sağlayarak sürücüye güven ve kaliteli bir sürüş sunuyor.

Honda Civic Type-R

İç donanımsal olarak gerekli olan bütün donanımlara sahip. Japon teknolojisinin temsili olan Type-R teknoloji ile aynı anda ilerliyor. Sürüş Modları (Comfort/Sport/+R), renkli gösterge paneli, elektrikli park freni, frende tutma özelliği, 11 adet hoparlör, deri direksiyon, direksiyon entegreli müzik sistemi, spor koltuklar, 60:40 oranında katlanabilen arka koltuklar, ön koltuklar arasında kol dayama, bagaj aydınlatması,Anahtarsız giriş sistemi ve motor çalıştırma düğmesi, Uyarlanabilir Amortisör Sistemi, ön ve arka Park sensörleri, Geri görüş kamerası, çift bölgeli otomatik klima, Işığa duyarlı otomatik kararan dikiz aynası, Eve Geliş-Evden Çıkış Aydınlatma Sistemi, Idle Stop (Start&Stop), 7” dokunmatik renkli multimedya ekranı, Honda CONNECT multimedya sistemi, Navigasyon, kablosuz şarj, Bluetooth HFT (Telefon Kiti) ile iç özellikleri yeteri kadar konfor ve teknolojiyi kullanıcılara sunuyor.

Honda Civic Type-R

Fiyat Listesi

 

ModelÖzellikFiyat
Type R GTDüz | 1996 cc | Benzin376.175 TL

Honda Civic Type-R

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir