2018 Model Suzuki Jimny Özellikleri ve Fiyat Listesi

Suzuki Jimny sağlam dinamik SUV duruşu ile engel tanımayan bir yapıya sahip. Dağlık alanlarda zorlanmadan tam bir safari yapacağınız bir SUV sizleri bekliyor. 4WD-L modu, sert ön ve arka akslar ile birlikte kayalık arazida güvenli bir şekilde seyahat edebilmeniz için ihtiyacınız olan çekiş ve kontrolü sağlar. Değişken zamanlı 4×4 ile daha güçlü yol tutuşu sayesinde sizi zorda bırakmıyor.

Suzuki Jimny

Güçlü bir yapıya sahip olan jimny muhteşem donanımlara da sahip. Fren destek sistemi, lastik basınç uyarı sistemi ile size güvenli bir sürüşü öne sürüyor.

Suzuki Jimny

İç konforunda ise 7” Dokunmatik multimedya sistemi & navigasyon, geri görüş kamerası, elektrikli kumandalı yan aynalar, içeriden açılabilir yakıt kapağı, Elektronik Kontrollü Sürüş Modu (2WD,4WD,4WD-L) ile teknolojik bir dünyası var.

Suzuki Jimny

Dış görünüme katılan muhteşem donanımlar ise 15” alaşımlı jantlar, ön sis farları ve tavan rayları sayesinde karizmatik ve sportif bir duruş sağlıyor.

Suzuki Jimny

Yakıt tüketimi fabrika verilerine göre şehir içinde 9.0L, şehir dışı 6.3L, ortalama 7.3L olarak verilmiştir. Maximum hız seviyesi 130km/h dır. Toplam 40Litre yakıt deposu mevcuttur. Motor silindir hacmi 1.4 ve 1.6 benzinli 140hp ve 120hp seçenekleri ile Türkiye’de satışa sunuluyor.

Fiyat Listesi

ModelFiyat
1.5 GLX 4X4 AT (Tek Renk)151.000 TL
1.5 GLX 4X4 AT (Çift Renk)152.500 TL

Yorumlar

  • 23 Aralık 2018

    Cift renk olanında bir görselini paylaşırmısınız merak ettim.

    Cevapla
  • 24 Aralık 2018

    Aracın görselleri zaten çift renkli modele ait görünüyor. Aracın gövdesindeki ve tavanındaki gri renk tonlarıyla çift renk katılmış arabaya. Bence gayet şık duruyor.

    Cevapla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir