2019 Model Ford Ranger Özellikleri ve Fiyat Listesi

Ford Ranger, her yere gidebilen ve her işi yapabilen bir pick-up araç olarak saygınlık kazandı. Yeni Ranger bir dizi tasarım, güç, fonksiyonellik ve teknoloji geliştirmesi ile bu saygınlığı artırmaya hazırlanıyor. Kanıtlanmış kullanım kolaylığı ve sürüş keyfi özelliği olağanüstü performans ve yakıt verimliliği, bir dizi harika teknoloji ve gelişmiş tasarım ile bütünleşerek sürücülerine harika bir sürüş keyfi sunuyor.

Ford Ranger

Rangerin Türkiye’de 2.2L ve 3.2L dizel motoru satışı mevcuttur. 2.2L motor seçeneği 4 silindirdir. 3.2L motoru 5 silindirdir. 6 ileri manuel ve otomatik vites seçeneği ile satışa sunuluyor. Şehir içi yakıt tüketimi 7,9 L dir. Şehir dışı yakıt tüketimi ise 5,9 L olarak liste kayıtları mevcuttur. Ortalama yakıt tüketimi 6,6 L dir. Toplam yakıt deposu kapasitesi 80 Litredir.

Ford Ranger

Ford Ranger zorlu kırsal alanlar için tam profesyonel bir hal kazanmıştır. Yükünüzü düz olmayan arazilerde bile rahatlıkla çekerek işinizi kolaylaştırıyor. Safari, kamp, balık gibi hobilerinizde bile size tamamen işlerinizde kolaylık ve uyum sağlıyor. 3500 kg çekme kapasitesi ile en büyük görev ve zorlulukların üstesinden gelebilir, en büyük ve ağır yükleri çekebilirsiniz. Sulu bölgelerde bile rahatlıkla ilerleyebilirsiniz. 800 mm ‘lik sudan geçme yüksekliği ile hem kuru arazide hem de sudan geçerken size güven verir. Normal sürüş için 4×2 (2H), kötü yüzeylerde ve çamurlu parkurlarda 4×4 Ağır Devir Takviyesi (4H) ve gerçekten zorlu arazi koşulları için 4×4 Düşük Devir Takviyesi (4L). Elektronik bir sistem olan ESOF sayesinde, seyir halindeyken 4×2 ve 4×4 Ağır Devir Takviyesi arasında geçiş yapılabiliyor.

Ford Ranger

Ranger iç donanımları ile sürüş esnasını, sürücüye konfor ve rahatlığını kendi teknolojileri ile sunuyor. Ford SYNC 2 ile müziğinizi, telefonunuzu ve klimanızı, basit, sezgisel sesli komutları kullanarak veya 8 inç renkli dokunmatik ekran yoluyla kolaylıkla kontrol edebilirsiniz. Radyo, CD çalar, USB bağlantısı ve Bluetooth ses aktarımı yoluyla sesli eğlence sistemi mevcuttur. Çift bölgeli klima dijital klima, ısıtmalı ön koltuklar, yağmur sensörü, far sensörü (otomatik yanan farlar) hız kontrol sistemi, ısıtmalı ön camlar, kendiliğinden kararan iç dikiz ayna, direksiyon üzerinde kontrol paneli, 6hoparlör, 8” renkli dokunmatik ekran, Geri görüş kamerası, Soğutuculu orta konsol, 4 yöne ayarlanabilen bel destekli sürücü koltuğu, 8 yöne elektrikli ayarlanabilen bel destekli sürücü koltuğu, Ön park sensörü, Arka park sensörü,230V güç dönüştürücü ile iç donanımlarında teknolojinin bütün hatları mevcuttur.

Ford Ranger

Rangerin güvenlik donanımları sürücüleri için tam güven sağlıyor. ESP (Elektronik Stabilite Programı), ABS, EBD (Elektronik Fren Gücü Dağıtım Sistemi), Yokuş Kalkış Destek Sistemi, Eğim İniş Kontrol Sistemi, Acil Durum Fren Desteği, Acil fren lambası, Adaptif Yük Kontrolü, Devrilme, Kontrol Sistemi, Römork Savrulma Kontrol Sistemi, Lastik Basıncı İzleme Sistemi, Elektronik Güç, Aktarım Kumandası (ESOF), Diferansiyel kilidi, Uzaktan kumandalı merkezi kilit, Sürücü ve yolcu ön hava yastığı, Yan hava yastıkları, Perde hava yastıkları, Sürücü diz hava yastığı özelliklerini içeren güvenlik donanım paketi mevcuttur. Dağlık, kırsal ve sulak bölgeler için tercih edilebilecek bir seçenektir. Sizin her ihtiyacınızı karşılayacak bir araç.

Ford Ranger

Fiyat Listesi

MotorÇekişŞanzımanDonanımFiyat
2.2L TDCi 160PS (385 Nm)4×26 İleri ManuelXLT149.755 TL
2.2L TDCi 160PS (385 Nm)4×26 İleri OtomatikXLT157.470 TL
2.2L TDCi 160PS (385 Nm)4×46 İleri ManuelXLT162.815 TL
2.2L TDCi 160PS (385 Nm)4×46 İleri OtomatikXLT170.990 TL
3.2L TDCi 200PS (470 Nm)4×46 İleri OtomatikWildtrak217.560 TL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir