2019 Model Ford Tourneo Courier Özellikleri ve Fiyat Listesi

Ford ailesinin hafif ticarisi olarak geçen Courier, ticaret konusunda en çok tercih edilen hafif ticaridir. Parça kullanımı ve geniş sanayisi sayesinde parça konusunda sorun yaşatmıyor. Son zamanlarda Ford bütün araçlarında kasa yenilerken Courieride unutmadı. İç ve dış donanımı sayesinde ticaret yapanlara güven ve konfor sunuyor.

Ford Tourneo Courier

Sadece ticari olarak değil, şahıs olarakda Courier, geniş aileler için uygun. Türkiye’de sadece 1.5 TDcı satışı olan Courier, 75 hp ve 95 hp ile 2 adet motor seçeneği mevcut. 5 adet satış paket modeli mevcuttur. En boştan doluya doğru sıralamada ilk başta Trend-Kombi geliyor.

Yeni Transit Courier, 6 ileri vitesliyle daha ekonomik ve verimli. Yüksek hızlara çıktığınızda aracınızı 6. vitese geçirdiğinizde yakıt tasarrufuna başlarsınız. Vites geçişlerinin yumuşadığını ve hızlandığını fark etmenizi sağlar. Trafik ışıklarında durduğunuzda veya trafike kaldığınızda, bu teknoloji otomatik olarak motoru kapatır. (Ön farlar, klima, radyo ve Ford SYNC sistemi gibi önemli bölümlere elektrik vermeye devam eder) Hareket etmeye hazır olduğunuzda otomatik motoru çalıştırmaya başlar. Otomatik Start / Stop özelliği şehir içi yollarda etkilidir ve yakıt tüketimini şehir içinde %10’a kadar azaltır. Daha büyük araçlardan farklı olarak Yeni Tourneo Courier’nin yalnızca 10,5 m turu olduğu için dar sokaklarda bile U-dönüşleri ve park hareketleri daha hızlı ve kolay olur. Bu yüzden ticari araçlarda genelde dar sokaklarda çalışan kişiler için ideal olarak kullanılan bir araçtır.

Ford Tourneo Courier

Courier iç donanımlarıyla da alıcılarına konfor ve güven veriyor. Son zamanların en yeni teknolojisini kullanan Ford, Tourier içinde kullanmış. Ford SYNC 3 yolculuk ederken iletişimde kalmanızı ve basit ses komutları ya da 6 inç dokunmatik ekranıyla cep telefonunuzu,müziklerinizi, kontrol etmenizi sağlar. Akıllı cihaz istasyonu, navigasyon aletinizi, cep telefonunuzu veya MP3 çalarınızı taşımak için tasarlanmıştır ve bir USB bağlantı portu içerir. Ön konsolunda duran SYNC 3 sistemini kullanarak SYNC uyumlu uygulamaları AppLink ile yönetebilmenizi sağlar.  Apple CarPlay ve Android Auto uygulamalarıyla, aracınızın 6 inç renkli ekranında akıllı cep telefonunuzun arayüzünde gezebilmenize yardımcı olur. Yeni Ford Tourneo Courier herkes için yeterli iç hacme sahip. Geniş açılan kayar arka kapılar özellikle dar alanlarda hareket kolaylığı sağlar. Ve arka koltuklar katlanarak her türlü yükü kolayca taşımanıza yardımcı olur. Elektronik Otomatik Isı Kontrolü’yle tercih ettiğiniz ısıyı seçebilir ve sistem gelişmiş klimasıyla ortamı aynı ısıda tutmanıza yardımcı olur. Courierde en güzel özellikten biriside Quickclear. Bu akıllı özellik don yaşanan soğuk sabahlarda hızlıca yola çıkabilmeniz için tasarlandı. Sadece bir düğmeye basarak devreye giren Quickclear, camınızdaki bulanıklığı gidermek ve sileceklerin buzunu çözmek için hızlıca ısınır ve sabahları kış aylarında sorunsuz bir sürüş sunar. Yeni Tourneo Courier 708 litreden fazla bagaj alanı ve eşyalarınızı düzenli tutabilmeniz için akıllı ayarlanabilir bagaj örtüsü sunar. Bunu yükseğe ayarlayarak yükünüzü gizli tutabilir veya alçağa ayarlayarak daha büyük veya daha hassas malzemeleri ayırabilirsiniz. Kullanımda değilken paket tepsisi arka koltuklara doğru kolayca ortadan kaldırılabilir. Geri görüş kamerası sayesinde arkanızda ne varsa, orta konsola entegre bir ekranda bunu gösterir. Kaçırabileceğiniz nesneleri fark etmenizi sağlamanın yanı sıra bu sistem sanal çizgilerle en dar alanlara bile park edebilmenize olanak verir. Bu kamera aracı geri vitese alır almaz otomatik olarak etkinleşir. Ön ve arka park sensörleri sayesinde de daha kaliteli bir park ve daha güvenli bir sürüş için size yardımcı olur.

Ford Tourneo Courier

İç donanımları gibi güvenlik donanımlarınada bolca sahip. Elektronik Denge Kontrolü ve Yol Tutuş Kontrolü aracınızı sürekli takip eder. Bu iki sistem yolda tutuşun azaldığını algıladığında lastiklere otomatik fren darbeleri göndererek dengeyi sağlar. Böylece ihtiyacınız olduğu anda en iyi yol tutuşunu, performansı ve dengeyi elde etmenizi sağlar. Eğer Lastik Basıncı Görüntüleme Sistemi lastiklerinizden herhangi birinin yolculuğunuz esnasında basınç kaybetmeye başladığını algılarsa, sizi kumanda panelinde bir ışıkla uyarır. Kırsal ve dağlık alanlarda yaşayan insanlar için en güzel özellikte römork denge sistemi. Römork Savrulma Kontrolü ‘kıvrılma hareketini’ veya römorkun savrulmasını algılar ve aracınızın hızını düşürerek kontrolü yeniden ele geçirmenize yardımcı olur ve peşinizden yük çekme işlemini kolaylaştırır. Bu sistem aracı motorun torkunu düşürerek ve tüm tekerleklere uyguladığı fren gücünü aşamalı olarak arttırarak yavaşlatır. Otomatik Farlar hava kararırken azalan ışığı veya ışık koşullarındaki ani değişimi algılayan bir sensör kullanır. Bu sensör otomatik farların açılmasını sağlayarak karanlık koşullarda sürücüye yardımcı olur. Teknolojik donanımlara sahip olan Yeni Ford Tourneo Courier ticaret içinde geniş aile içinde en uygun ve ideal araçlardan birisidir. Yakıt konusunda, konfor konusunda, emniyet ve güvenlik alanında da usta olan bu araç sıkça trafik de karşımıza çıkabiliyor. Renk seçenekleri sayesinde tamamen keyfinize ve zevkinize göre dizayn edebilirsiniz.

Ford Tourneo Courier

Fiyat Listesi

ModelDonanımFiyat
1.5L TDCi 75PS (190 Nm)Trend-Kombi84.555 TL
1.5L TDCi 75PS (190 Nm)Deluxe88.585 TL
1.5L TDCi 95PS (215 Nm)Titanium95.845 TL
1.5L TDCi 95PS (215 Nm)Blackline99.025 TL
1.5L TDCi 95PS (215 Nm)Titanium Plus101.490 TL

Yorumlar

  • 28 Mart 2019

    Bu model e neden 1.5 120 ps eklenmiyor onu anlamadim arac zaten hantal

    Cevapla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir