2020 Model Fiat 500 Özellikleri ve Fiyat Listesi

Aile boyu ve çok şık bir Suv modeli isteyenler için Fiat 500L, küçük bir araba tercih edenler içinse Fiat 500 en gözde seçenekler arasında. Öncelikle söylemek gerekir ki araba herkes için göz dolduran karizmatik bir model. Bu aracı satın almayı düşünenler için özelliklerinden bazılarını sıralayabiliriz.

Fiat 500

Konforlu Bir Sürüş İçin

Fiat 500 modellerinin elektrikli bir far sistemi bulunuyor ve bu sayede arabayı park etmek daha kolay bir hale geliyor. Daha uzun süre yolculuk yapacaklar içinse hızın sabitlenmesi ve sınırlanması gibi bir seçenek de var. Manuel kliması ise hem soğuk hem de sıcak havalarda işlevsel bir özelliğe sahip. Daha rahat bir kullanım sağlamak için direksiyonu yükseltme ve derinliğini ayarlama şansı da var. Pratik bir kullanım sağlayan anahtarsız çalıştırma özelliği de bulunuyor.

Fiat 500

Motor ve Yakıt Tüketimi

Fiat 500’de yer alan Stop ve Start sistemi ile yakıt tüketimi konusunda tasarruf edilebilir. Ayrıca yanlardaki aynaların elektrikli ve ve ısıtmalı olması da bazı beklenmedik masraflardan kurtulmayı sağlayabilir. Fiat 500‘ün iki ayrı motor sistemi var. Benzinli motor tercih edenler için 1,4 litre, dizel motor isteyenler içinse 1,3 litrelik motorlarla satışa sunuldu. Motor özellikleri ile güvenli ve rahat bir sürüş sağlayabilir. Farklı renkler ve şık tasarımı ile yüksek performanslı ve konforlu bir sürüş garantisi veren bu modelde bulunan üç farklı donanımdaki fiyatlar da özelliklerine göre beklentileri karşılayabilir.

Fiat 500

Ekstra Özellikleri

Yolla ilgili bütün bilgileri sunan yol bilgisayarı, yolcu koltuklarının arkasında bulunan fileler, sizi eve kadar takip eden far sistemi, emniyet kemerlerinde yüksek ayarların bulunması, sürücü koltuğunun yükseklik ayarı özelliği ve park sensörü gibi özellikler de Fiat 500’lerde bulunan ekstra özellikler arasındadır. Ayrıca bu modelin güvenlik açısından geliştirilmiş özellikleri de var. Perde ve yan hava yastıkları, geri dönüş kamerası ve yangın önleme sistemi gibi özellikler de aracın güvenliğini arttırıyor. Dokunmatik ekranı ve sesli komut özelliği çoğu modern arabada yer alan özellikler. Fiat 500’de bunlara akıllı telefon ve Bluetooth bağlantısı, USB çıkışı ve 6 hoparlör de ekleniyor. Bütün bu özellikleri ve geniş donanımı ile Fiat 500 modelleri sportif ve karizmatik araba sevenler için göz alıcı bir model olmaya devam ediyor.

Fiyat Listesi

ModelFiyat
500 Popstar 1.2 Fire 69 HP MTA125.900 TL
500 Lounge 1.2 Fire 69 HP MTA133.900 TL
500 Star 1.2 Fire 69 HP MTA141.900 TL
500 Rockstar 1.2 Fire 69 HP MTA141.900 TL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir