2018 Model Audi Q2 Özellikleri ve Fiyatı

Yeni tasarımı ve özellikleri kullanıcıları büyülerken, birçok özelliği ile sınıfının en iyisi olduğunu gösteriyor. Keskin çizgileri ve muhteşem tasarımı ile Audi Q2 ile bezersiz bir deneyim yaşamaya hazır mısınız? Daha önce ki deneyimlerinizi unutturacak sıra dışı özelliklere ve konfora sahip Audi Q2 ile sizde yolların hakimi olacaksınız. Yol tutuş özelliklerinden tutunda araç içi özelliklerine kadar birçok detayın yer aldığı araç farklı fiyat seçenekleri ile satışa sunuluyor.

Audi Q2

2018 Audi Q2 Özellikleri ve Fiyatları ile Dikkat Çekiyor

Q2 1.0 Turbo FSI 116 hp araç standart özelliklere sahip olup, spor deri direksiyon, bluetooth ara yüzü, elektrokrom iç dikiz aynası, audi ses sistemi elektrikli ayarlanabilir, katlanabilir ve ısıtmalı led sinyalli dış aynalar gibi birçok özelliğin yer aldığı araç kullanıcılar için birçok konforu sunuyor. Start-stop sistemi, yağmur ve far sensörü, manuel açılır bagaj kapağı, ön halojen farlar gibi birçok özelliğin bulunduğu araç 349 000 TL den başlayan fiyat seçenekleri ile satışa sunuluyor.

Q2 COD 1.4 Turbo FSI 150 hp Design S tronic ise 433 000 TL den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken sınıfının en iyi araçları arasında yer almaktadır. Şehir içinde 6,5 litre yakıt tüketen Audi Q2 uzun yolda ise 4,9 litre yakıt tüketimine sahiptir. Alman yapımı araç son derece dayanıklı ve birinci sınıf özelliklere sahip olup, kendinizi güvende ve konforlu hissedeceğiniz birçok özelliğe sahiptir.

Audi Q2

Audi Q2 Sürüş Deneyiminizi En Üst Seviyeye Çıkarıyor

Benzersiz bir sürüş deneyimi yaşamak istiyorsanız, Audi Q2 aracını tercih edebilirsiniz. Daha önce hiç yaşamadığınız konfor ve sürüş deneyimini sizde Audi Q2 ile yaşayabilirsiniz. Audi Q2 ile telefonu araç ekranına aktararak telefon hattını kullanmadan araç internetini kullanarak internette bağlanabiliyorsunuz. Üç farklı donanıma sahip Audi Q2 ses sistemi ve sürücü yardım donanımlarını opsiyonel olarak kullanma imkanı sunuyor. 8,3 inçlik mulimedya ekranı ve dijital gösterge ekranı ile sürücüye büyük kolaylıklar sağlıyor. Sınıfının en iyi araçları arasında yer alan Audi her zaman olduğu gibi yine sürücüleri şaşırtmaya devam ediyor.

Yorumlar

  • 3 Ekim 2018

    Gayet süper bir araç, test sürüşü yapmak isterdim. İç dizaynı ise harika görünüyor. Hayalimdeki araçlardan biri, gerçekten çok iyi.

    Cevapla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir