2019 Model Kia Soul Özellikleri ve Fiyat Listesi

Kia ailesinin SUV sınıfı olan Soul, 2008 yılından bu yana üretilen kompakt crossover modelidir. Araç ilk kez 2008 Paris Otomobil Fuarın’da tanıtılmıştır.

Kia Soul

Kia Soul 1.6 dizel motoru ile ortalama karma yakıt tüketimi 100 km / 5.2 Litre olarak fabrika verileri verilmiştir. 5 Yıl / 150.000 Km motor garantisi mevcuttur. Şuanda Türkiye’de sadece 1.6 dizel 136 hp olarak satışa sunuluyor. Opsiyonel olarak satılan donanımların yanı sıra istenilen renk seçenekleri de satışa sunulmuştur. 7 ileri vitesili şanzımanı, 4 silindirli CRDI motoru mevcut. Toplam silindir hacmi 1.582 cc yani ortalama standartlarda 1.6 cc. Maksimum hızlanma süresi 100 km/sn 11.1 saniyede çıkıyor maximum toplam hız 182 km/h olarak fabrika verileri verilmiştir.

Fabrika verilerine göre Kia Soulun yerden yüksekliği 1.606, uzunluğu 4.140, genişlik ise 1.800 mm olarak kayıt edilmiştir.

Kia Soul

Kia Soul iki farklı paket seçeneği mevcut. 1,6 CRDİ DCT ve Premium paket sunuluyor. Paketlerin genel olarak teknolojiye ayak uydurulmuş durumda. Güvenlik olarak ABS, ESP, TCS, HAC, VSM, ön ve yan perde havayastıkları, gündüz farları, otomatik yan farlar, hız sabitleme sistemi, hız sınırlama ile rahat bir sürüş sunuyor. İç kısımda sürüş kolaylığı içinse anahtarsız start/stop çalıştırma sistemi, arka park sensör, opsiyonel panoramik cam tavan, otomatik klima, geri görüş kamerası, elektrikli camlar, soğutmalı torpido gözü, direksiyondan kumanda, AUX ve USB girişi olan radyo ve MP3 çalar ile iç donanımlar son derece teknolojiye ayak uydurulmuş durumda.

Kia Soul

Kia Soul dış görünüş ve dış donanım konusunda son zamanların en güzel SUV ailesine katılanlardan. Kia Cee’d ile aynı platform üzerinde üretiliyor. Küçük tasarlanmış farları araca sportif bir hava katıyor. Ön panjur üstünde dört tane hava kanalı bulunuyor. Bunlar da araca dinamik bir etki katmış. Spot zemininde son yılların otomobil tasarım trendi olan koyu renkli zemin kullanımı var. 18 inçlik jantlar iki renkli görünüm araca ayrı bir çeviklik katıyor. Arka bagaj hacmi ise 354 litredir. Arka koltuklar indirildiğinde ise 994 litreyi bulabiliyor. Genel olarak Kia Soul’un tasarımı dinamik, kompakt ve çevik duruyor. SUV sınıflarından tercih edilebilen bir otomobildir.

Fiyat Listesi

ModelFiyat
Prestige 1.6L Dizel135.900 TL

Yorumlar

  • 19 Ağustos 2019

    Engelli aracının zamanı geldi değiştireceğim. Suv tipi araç bakıyorum. Ötv sıfır araca göre bilgi verirseniz memnun olurum.
    Saygilar,

    Cevapla
  • 19 Ağustos 2019

    Merhaba Vedat Bey,

    Kia.com web sitesinden suv araçları ve detaylı fiyat bilgielrine ulaşabilirsiniz.

    İyi günler dileriz.

    Cevapla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir