2018 Model Fiat Fiesta Özellikleri ve Fiyat Listesi

Maksimum yol tutuş özellikleri ile en zorlu yollarda bile güvenli ve konforlu bir şekilde araç kullanma imkanı sunuyor. Yeni tasarımı ile araç sürücülerini şaşırtmaya devam eden Fiat Fiesta birçok özelliği ile öne çıkıyor. Teknolojik yenilikleri ve keskin çizgileriyle sürücülerin yeni gözdesi konumunda olan araç zengin renk seçenekleri ile satışa sunuluyor. Teknolojik özelliklerinin yanı sıra estetik görünümü ile günümüz araç standardının çok üzerinde görünüme sahip olup, sürücüye konfor ve güvenli araç kullanma imkanı sunuyor.

Fiat Fiesta

İç Tasarımı ile Sürücüleri Büyülüyor

Yeni iç ve dış tasarımı ile dikkat çeken araç, özellikle sürücüleri yol boyunca etkileyecek ve şaşırtacak ince detayları ile öne çıkıyor. Yumuşak deri kapitone koltuklar en büyük artısı olarak öne çıkarken, 8” renkli dokunmatik ekranı ve fonksiyonel direksiyonu ile kolay araç kullanma imkanı sunuyor. Panaromik açılabilir tavan, profesyonel ses sistemi ve otomatik park sistemi gibi birçok özelliği ile yol boyunca hem konfor sunuyor hem de yeni nesil araçta olması gereken birçok özelliği üzerinde barındırıyor.

Fiat Fiesta

Dış Görünümü ile Dikkat Çekiyor

Krom detaylarla zenginleştirilmiş dış tasarımı ile öne çıkan Fiat Fiesta 16” alüminyum alaşımlı jantlara sahip olup, görünümü ile adeta görenleri kendine hayran bırakıyor. LED gündüz farları – LED stop lambaları bulunan araç aynı zamanda, spor süspansüyonu ve 17” jantları ile tam bir performans aracında olması gereken birçok özelliği üzerinde taşıyor oluşu, tüm gözlerin üzerinde toplanmasını sağlıyor. Estetik çizgi ve tasarımları ile göz kamaştırıcı detayların bulunduğu Fiat Fiesta yeni nesil araçta olması gereken birçok özelliği üzerinde taşıyor.

Fiat Fiesta

Yakıt Tüketimi ile Sürücülerin Gözdesi Konumunda

Benzinli ve mazotlu seçeneklerle satışa sunulan araç, uzun yolda ve şehir içinde sınıfının en az yakıt harcayan araçlarından biri. Sizde şehir içinde ve uzun yolda keyifle araç kullanmak isterseniz, estetik görünümü ve donanımı ile öne çıkan aracı tercih ederek daha az yakıt harcayarak daha çok yol kat edebilirsiniz. Maksimum konfor ve güvenli sürüş imkanı araç arıyorsanız, sizde Fiat Fiesta’yı güvenle ve severek tercih edebilirsiniz.

Fiat Fiesta

Fiyat Listesi (Benzinli)

Motor TipiŞanzımanDonanımFiyat
1.1L5 İleri ManuelTrend92.500 TL
1.0L6 İleri OtomatikTrend102.500 TL
1.1L5 İleri ManuelTitanium102.500 TL
1.0L6 İleri OtomatikTitanium120.500 TL

Fiyat Listesi (Dizel)

Motor TipiŞanzımanDonanımFiyat
1.5L TDCi6 İleri ManuelTrend102.500 TL
1.5L TDCi6 İleri ManuelTitanium121.000 TL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir