2018 Model BMW X6 Özellikleri ve Fiyat Listesi

Alman otomotiv devi BMW tarafından üretilen X6, görüntüsüyle güç ve dinamizmi hatırlatmaktadır. Araçta kullanılan BMW’nin yeni nesil motoru olan TwinPower Turbo, aracın her koşulda güçlü kalmasını sağlıyor. Tasarımında kullanılan keskin modern çizgiler, aracın enerjik bir görünüme kavuşmasını sağlamış durumdadır. Sağlam duruşu, geniş yapısı ve farklı tavan çizgisi ile benzersiz olan karakterini ortaya koyan araç, bütün bu kombinasyonlar sayesinde benzersizdir.

BMW X6

İnanılmaz Teknik Özellikler
Yeni nesil araçlardan birisi olarak gösterilen BMW X6, 2.180 kg ağırlığı ile dikkat çekiyor. Bu ağırlık için kullanılan TwinPower motor tarafından üretilen güç, aracın kısa sürede hızlanmasını sağlıyor. 100 km hıza sadece 5,8 saniyede çıkabilmesi, araçtaki motorun gücünü göstermesi açısından çok önemli bir veridir. Aracın azami hızı ise 240 km/s’tir.
Şehir içinde 100 km’de 7 litre yakıt tüketen araç, şehirler arası yollarda ise 5,7 litre yakıt tüketmektedir. 85 litrelik deposu ile tek seferde 1.200 km’den fazla kat edebilmektedir. Bu rakam uzun yolda 1.400 km üzerine çıkmaktadır. 313 beygir gücündeki motor tarafından üretilen tork630 Nm’dir ki bu rakam aracın ne kadar güçlü olduğunu göstermesi açısından son derece önemlidir.

BMW X6

Kusursuz İç Tasarım, Muhteşem Konfor
Teknik özellikleri son derece yüksek olan ve beklentileri fazlasıyla karşılayan aracın iç tasarımı, adeta kullanıcıları büyülemektedir. Bir araçtan çok özel bir odayı andıran aracın için özel olarak dekore edilmiş ve bunun büyük bölümünde deri kullanılmıştır. Ayrıca kullanılan deriler, tek bir renk yerine farklı renklerden seçilerek, hoş bir görüntü elde edilmiştir. Bunun yanı sıra bazı bölümlerde alüminyum kaplamalar kullanılmış ve bunların bir kısmı renklendirilmiştir. Ayrıca aracın içinde insanların ihtiyaçlarına cevap vermek için gerekli olan donanıma da yer verilmiştir. Işıklandırma sistemlerinden diğer detaylara kadar, aracın içi beklentileri fazlasıyla karşılamaktadır.

BMW X6

Dış tasarım incelendiğinde, klasik BMW çizgileri görülmektedir. Aracın önünde böbreklere benzeyen ızgaralar kullanılırken farlar ve bunların altındaki sis farkları ile benzersiz bir görünüm elde edilmiştir. Alt modellerine benzese de kendine özel çizgilere de sahip olan bu araçtaki camlar, krom çerçevelerle tarafından çevrilmiştir.

BMW X6

Fiyat Listesi

ModelFiyat
M Sport xDrive40d 3.0 313 BG1.313.800 TL
Pure xDrive40d 3.0 313 BG1.414.000 TL

Yorumlar

  • 28 Ocak 2020

    fiyat ve engeli rapor uzerinde satiş varmı hayılı işler

    Cevapla
    • 28 Ocak 2020

      Merhabalar,
      Detaylı bilgiyi “bmw.com.tr” resmi web sitesinden öğrenebilirsiniz.
      İyi günler dileriz.

      Cevapla
  • 21 Şubat 2020

    Böbreğimi bağışlıyorum akciğerimi bağışlıyorum kalbimi bağışlıyorum bir bacağımı bağışlıyorum.

    Cevapla
    • 21 Şubat 2020

      Aracın fiyatı gerçekten de o kadar pahalı ama sağlıktan önemlisi yoktur.
      İyi günler dileriz.

      Cevapla
  • 8 Mart 2020

    BMW x6 almak istiyorum elinizde mevcutmu

    Cevapla
    • 8 Mart 2020

      Merhaba Hasan Bey,
      Web sitemizde yalnızca araç tanıtımı yapmaktayız.
      İyi günler dileriz.

      Cevapla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir