2018 Model Skoda Fabia Özellikleri ve Fiyat Listesi

Skoda Fabia 2018 modeller süper mini boylarda üretilen B segmentindeki araçlardır. Skoda Fabia ile hem şehir içinde hem de şehir dışında harika bir sürüş keyfi elde etmek mümkündür. Bununla birlikte yakıt cimrisi grubuna dahil olan bu model 305 litre olan bagaj hacmiyle de beklentileri yüksek ölçüde karşılayan cinstendir. Ambition ve Style paketleri şeklinde iki farklı donanım seçeneği ile sevenlerinin karşısına çıkan model sahip olduğu güvenlik donanımlarıyla da oldukça dikkat çekiyor.

Skoda Fabia

Özellik İnceleme

Skoda Fabia güvenlik testlerinde beş yıldızla değerlendirilmiş olan bir modeldir. (NCAP) Geri görüş kamerası, ön bölge frenleme asistanı, sürücü yorgunluk tespit sistemi gibi üst düzey teknolojiler Fabia modellerde tercih ediliyor. 30 km/s hıza kadar çarpışma durumuna karşı uyaran sistem, çarpışmadan kaçmak imkânsız hale geldiğinde frenleri devreye sokuyor. Skoda Fabia otomobiller akılcı çözümleriyle de göz kamaştırıyor. Bagajda kancalar, file sistemi, alt raf dizaynı ve eşya saklama bölmeleri gibi pek çok tasarım uzun yolculuklarda oldukça avantaj sağlıyor.

Skoda Fabia

Motor Gücü

Skoda Fabia 2018 model araçlar kullanılan motor seçenekleriyle ve zengin donanımlarıyla göz kamaştırıyor. Sınıfının en önemli araçlarından olmayı başaran Fabia hem dizel hem de benzinli motor seçeneklerinde yakıt tüketimini oldukça ekonomik tutuyor. Ancak 1.4 TDI dizel motorun bittiği görülüyor. Yani araç sadece benzinli motorlarla sunuluyor. Araç çok farklı motor seçeneklerine sahiptir. 1.0, 1.2 ,1.4 MPI, TSI ve TDI motor alternatiflerinden istenilen seçilebilir.

Skoda Fabia

İç Mekân İnceleme

2018 Skoda Fabia modeller iki farklı donanım seçeneğiyle mevcuttur. Ambition bunlardan bir tanesidir. Style ise diğer pakettir ve aracın en dolu paketi olmasıyla dikkat çeker durumdadır. 2018 modellerde konfor, güvenlik ve rahatlık bir aradadır. Manuel veya dijital klima seçenekleri, elektrikli olan arka camlar, deri kaplanmış olan direksiyon simidi, yol bilgisayarı ve daha pek çok iç mekân donanımı araç sürüş keyfini üst düzeylere çıkarıyor. Arttırılmış iç mekân kalitesi ve dekoratif detaylar aracı oldukça ferah ve konforlu bir hale getiriyor.

Skoda Fabia

Yakıt İnceleme

Çok noktalı enjeksiyon yakıt sistemine sahip olan yeni Fabia modeller yakıt cimrisi olarak biliniyor. 100 km için 3.7 litreden başlayan bir tüketim söz konusu oluyor. Ortalama yakıt tüketimi seçilen motor türüne göre değişiklik gösterebiliyor.

Skoda Fabia

Fiyat İnceleme

Skoda Fabia modellerde Ambition ve Style donanım seçenekleri mevcuttur. Aracın satış fiyatı bu türlerde değişiklik gösterir. Ayrıca metalik renkler ve açılır cam tavan opsiyonu fazladan ücrete sahip olur.

ModelFiyat
1.0 75 PS Ambition91.400 TL
1.0 TSI 110 PS DSG Style104.900 TL
1.0 TSI 110 PS DSG Style (Combi)107.900 TL

Yorumlar

  • 29 Ekim 2018

    Kardesim cok pahali, bu paraya mercedes yada audi falan alabilmek lazim bu nedir yahu, alti ustu skoda fabia ve kucuk araba yani

    Cevapla
  • 7 Aralık 2018

    Şimdiki bütün arabalar böyle ama ucuza araba yokki audiler 300 bin liradan başlıyor artık nereye alıyosun audi bu paraya

    Cevapla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir