2018 Citroen C-Elysee Özellikleri ve Fiyatı

Yeni tasarım özellikleri ile modern bir dinamizmi sunan Citroen C-Elysee göz kamaştıran detayları ile öne çıkmakta. Araçta kullanılan 16” 3D jant kapakları veya 16” San Diego parlak alaşım jantlar görünümü kuvvetlendiren özellikler arasında. aerodinamiği iyileştirecek ve yol tutuşu güçlendirecek şekilde genişletilmiş. Prestijli görüntüsü ile sedan araçlar arasındaki popülerliğini sürdürmeye devam ediyor.

Citroen C-Elysee

Özellik İnceleme

Araçta bulunan 7″ boyutundaki dokunmatik ekrandan tüm medya sistemleri kontrol edilebilirken aynı zamanda navigasyon ihtiyacı da karşılanabiliyor. SES TANIMA sistemi aracın sesle kumanda edilmesine imkan sağlıyor. Ancak bunun için entegre sistemine veya akıllı telefona ihtiyaç var. Aracın sürüş performansı ise son derece etkileyici. Çok fazla tercih edilmesinin ardında yatan nedenlerden biri de özellikleri kadar sürüş sırasında da iyi bir deneyim sağlaması. Farların üst kısımlarında bulunan LED aydınlatmalar ile stil kazanan araç, daha farklı bir görünüm sunmakta.

Citroen C-Elysee

Motor Gücü

Citroen C-Elysee’in motor özelliklerine gelirsek, benzinli modellerde 1.2 PureTech 82 HP MT, dizel modellerde ise 1.6 HDi 92 HP MT versiyonlarının bulunduğu görülür. Sürüş performansı tercihine göre seçim yapılabilir.

İç Mekan İnceleme

Araç iç mekan genişliği hem ön hem de arka koltuklarda seyahat edenler için ideal aralıklarda. Diz mesafesini iyi koruyan marka, yolculuk sırasında konforu da önemsemiş. Geniş bagaj hacmi ise büyük oranda kurtarıcı. Direksiyondan müzik sistemlerini kontrol etme imkanı ve bluetooth teknolojisi ile telefon rehberine ulaşma şansı vererek teknolojiyi kullanma konusunda da rahatlık sağlıyor.

Citroen C-Elysee

Yakıt İnceleme

Citroen C-Elysee 1.6 HDi 92 HP Manuel seçeneğinde yakıt tüketimi şehir içi 4.9 lt/km, şehir dışı 3.9 lt/km olarak verilmiştir. Aracın diğer modellerinde yakıt tüketimi farklılık gösterebilir.

Fiyat İnceleme

Fransız üretici Citroen’in modelleri arasında bulunan bu B sınıfı sedan aracın fiyat aralıkları da model üzerinde bulunan bileşenlere göre farklılık göstermekte. Özelliklerini ve fiyatını karşılaştırarak araç hakkında seçim yapabilirsiniz.

  • LIVE 1.2 PURETECH 82HP M/T 102.500 TL
  • FEEL 1.6 BLUEHDI 100HP €6 124.900 TL
  • LIVE 1.6 BLUEHDI 100HP €6 120.700 TL
  • SHINE 1.6 BLUEHDI 100HP €6 131.800 TL

Yorumlar

  • 4 Ekim 2018

    Bence araç orta seviye ve ideal. Temiz bir aile arabası.

    Cevapla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir